Els Apartaments Plaça del Vi de Girona han rebut les cinc claus, la màxima distinció que un habitatge d’ús turístic pot rebre a Catalunya. Aquest reconeixement destaca la qualitat i el confort d’aquests apartaments, la seva ubicació clau, el mobiliari i parament, la funcionalitat dels serveis complementaris que ofereixen així com la informació turística de Girona que transmeten els seus responsables als visitants basada en la cultura, la gastronomia i la història. Les claus que concedeixen la Generalitat equivalen a les estrelles dels hotels, o les espigues de les cases rurals, i identifiquen i classifiquen els allotjaments segons les seves prestacions i els serveis oferts.  

Amb aquest nou reconeixement, els Apartaments Plaça del Vi ( que agrupen vuit allotjaments d’ús turístic) reforcen la seva comunió amb Girona, destacant la seva aposta per la qualitat, la diferenciació i la identitat de la pròpia ciutat. Aquests apartaments treballen per oferir als visitants de Girona la millor opció per viure i gaudir la ciutat en totes les seves vessants, amb el màxim confort i amb uns estàndards de qualitat que els han portat, aquest 2018, a aconseguir aquest reconeixement tant important. A més, el seu objectiu també és destacar tot allò que Girona pot oferir als diferents tipus de visitants que, any rere any, se senten atrets per descobrir, o tornar a gaudir, una ciutat tan rica a nivell històric i arquitectònic, amb una important aposta per la cultura, i amb un entorn envejable per a gaudir de l'esport a l'aire lliure.

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona (ATA), de la qual formen part els Apartaments Plaça del Vi de Girona, destaca la importància d’aquest distintiu que reconeix la tasca del sector per oferir allotjaments de qualitat i en sintonia amb la demanda dels visitants.

Els Apartaments Plaça del Vi són allotjaments de luxe situats al barri antic de la ciutat, en ple centre, des dels quals els visitants  poden viure l'experiència de sentir-se com uns gironins més, sense renunciar a totes les comoditats d'un hotel; descobrint els costums de la ciutat, mentre gaudeixen de la gastronomia local i dels comerços de proximitat.

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Back To Top