L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA), és una de les organitzacions empresarials de l'allotjament turístic que ha impulsat la Taula empresarial de turisme gironina. La plataforma s'ha creat per potenciar el sector. Entre els objectius que s'ha marcat la nova entitat hi ha el d'impulsar accions de promoció en els mercats de proximitat , potenciar la imatge del turisme de la demarcació i incentivar la convivència entre els ciutadans i els turistes.
   

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA), ha impulsat conjuntament amb l’Associació de Càmpings de Girona, la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona i l’Associació Catalana d’Agències de Viatge (ACAVe) la Taula empresarial de turisme gironina que s’ha creat per dur a terme accions conjuntes i enfortir el sector. La nova plataforma neix amb la voluntat de dotar al sector d’una única i potent veu davant les administracions.  La idea és tenir una visió compartida i conjunta amb tots els agents del sector al territori.

Taula empresarial de turisme gironina es va constituir formalment el passat 19 d’agost, dos dies després dels greus atemptats de Barcelona i Cambrils per condemnar amb contundència els atacs i per analitzar l’impacte en el turisme en ple mes d’agost.

Els seus objectius són: impulsar accions de promoció en els mercats de proximitat per tal de poder millorar les ocupacions en els mesos de maig, juny, principis de juliol, setembre i octubre. També s’han proposat potenciar la imatge del turisme de la demarcació i els seus beneficis en el territori així com potenciar i incentivar la convivència entre els ciutadans i els turistes. En aquest sentit, les organitzacions que formen part de la nova plataforma volen expressar el seu compromís amb els ens de promoció i gestió turística per tal de continuar avançant cap a un model  equilibrat, amb el que tothom hi pugui conviure. Un model turístic de qualitat, sostenible i consensuat amb el territori i  que permeti aconseguir un equilibri entre les persones que viuen del turisme i les que conviuen amb els turistes.

 En el marc de la Taula es faran valoracions  conjuntes de les temporades turístiques i s’abordaran les problemàtiques que vagin sorgint sobre el sector. Es duran a terme trobades de forma periòdica segons les necessitats de les accions o els projectes.

Segons han destacat els representants de les diferents organitzacions que formen part de la Taula i que s’han constituït com a lobby empresarial, aquesta suma d’esforços és una gran oportunitat per reforçar el sector i potenciar Girona com una gran destinació turística.

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Back To Top