Des de l’Associació estem organitzant el “6è Simposi de l’ATA”, sota el títol “Intrusisme i oportunitats de lloguer enfront la crisi”. El celebrarem el dijous 7 de novembre a l’hotel Castell d’Empordà de la Bisbal d’Empordà, a partir de les 9 del mati.
Aquest acte, serà per a nosaltres una celebració molt especial, ja que aprofitarem l’ocasió per celebrar el 20è aniversari de la nostra associació, que és compleix aquest any. A continuació us presnetem el programa i fulla d’inscripció per al Simposi, on trobareu els detalls de com fer la vostra inscripció. Recordeu que les empreses associades a ATA Girona, AT Costa Daurada i Apartur Barcelona gaudeixen del preu especial que s’aplica a Federatur.
Us animem doncs a participar en aquesta trobada tan especial per a tots. Us recordem que les places són limitades, així que si és del vostre interès assistir-hi, cal que formalitzeu la vostra inscripció el més aviat possible.
No us oblideu de reservar la data del 7 de novembre a la vostra agenda, esperem poder comptar amb tots vosaltres. Per a inscripcions:  info@apartamentos-ata.com
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Back To Top