Durant l’any, i conjuntament amb empreses externes, organitzem activitats diverses com son cursos i xerrades, fent especial referència a aquells temes que afecten els associats.

A l’ATA organitzem des de l’any 2002 Simposis (bianuals) amb l’objectiu de satisfer les noves inquietuds i necessitats dels Associats.
Aquests simposis van dirigits a professionals i empresaris del món turístic gironí, allotjaments turístics, promotors, constructors, arquitectes, i en especial al nostre sector, els apartaments. La temàtica que s’hi tracta també és d’interès per a tècnics, funcionaris i responsables polítics de les diferents administracions, relacionats amb el turisme de diferents formes, professors i alumnes d’Universitats, escoles de negocis i de Turisme. Aquests són els nostres Simposis:

8 de novembre de 2002, “Simposi de l’ATA: El Finançament dels Municipis Turístics”.

5 de novembre de 2004, “Les segones residències. Un benefici o una càrrega per a la Costa Brava?”

27 d'octubre de 2006 va tenir lloc a Lloret de Mar el II Congreso Estatal de Apartamentos Turísticos. Aquest va ser el primer congrés d‘àmbit nacional organitzat per l’ATA, i va abordar la temàtica dels límits existents entre els apartaments turístics i les segones residències.

6 de novembre de 2008, “Quin futur volem per als apartaments turístics?” 

2 de novembre de 2011, “Full de Ruta dels Apartaments Turístics”.

7 de novembre de 2013,  “Intrusisme i Oportunitats de Lloguer davant la crisi”.

5 de novembre de 2015, “El futur dels apartaments en perill”.

Des de l'Associació Turística d'Apartaments de la Costa Brava i Pirineu de Girona t'oferim les millors ofertes per a gaudir de les teves vacances a FORMACIÓ PELS ASSOCIATS, .

A continuació, podràs trobar tant cases amb piscina privada a FORMACIÓ PELS ASSOCIATS com apartaments de vacances a FORMACIÓ PELS ASSOCIATS a preus imbatibles. Reserva ara les teves vacances d'una manera totalment segura i econòmica a través de la nostra associació.

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Back To Top