Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 - - - - - -
- 30
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- 21 22 23 24 25 26
27 28 - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 - - - 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Descripció

Un allotjament de vacances al carrer Mercaders de Girona amb 3 habitacions, situat a la planta superior, al cor del bell centre històric. L'apartament està equipat amb totes les comoditats modernes. Cuina totalment equipada, rentadora més assecadora i aire condicionat. L'edifici té una àmplia entrada amb ascensor i té accés a la gran terrassa compartida del terrat amb una vista espectacular sobre aquesta captivadora ciutat.

L'apartament té un ampli saló i una cuina totalment equipada. Hi ha un dormitori espaiós amb un llit doble, un segon dormitori amb dos llits individuals i el tercer dormitori amb un llit individual, amb possibilitat d'un segon llit individual. El saló ampli i lluminós té un sofà llit, taula de menjador per a 6 persones i un gran televisor de pantalla ampla. La cuina es pot tancar des de la sala d'estar a través d'una paret corredissa. El bany té lavabo doble, lavabo i dutxa.

L'apartament es troba en un edifici antic reformat i té l'entrada al carrer dels Mercaders, un dels molts bells i tranquils carrers del cor del Barri Vell, on també pots trobar el nostre apartament de vacances de luxe a Girona. L'apartament està situat a l'últim pis, té persianes i doble vidre i, per tant, és meravellosament tranquil. Hi ha una entrada àmplia i una àmplia escala. Hi ha ascensor en aquest antic edifici històric.
Quan ets a l'apartament, això és per a tu i només per a tu. És la teva casa a Girona.

Tenim la nostra oficina situada molt a prop de l'apartament, al carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), on ens pots trobar per a totes les teves preguntes. Fes-nos-ho saber si tens requisits especials o sol·licituds i si tens cap pregunta, posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre les teves preguntes.
Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reserva de taxi, impressió de documents, etc.
L'allotjament de vacances del carrer Mercaders a Girona és al cor del nucli antic, que està parcialment tancat al trànsit i no hi tens permís per aparcar.

Des del carrer on es troba l'allotjament, on també es troba el nostre apartament de vacances del carrer Mercaders a Girona, es pot explorar la ciutat, ja que es troba a només 5 minuts a peu de la catedral de Santa Maria i del barri jueu. Es troba al bell mig del centre històric, just darrere de la Rambla i a 2 minuts de les cases Onyar. El Barri Vell és conegut per tenir una gran varietat de restaurants i botigues petites. És molt recomanable per a aquells que vulguin estar en un lloc còmode i únic i explorar Girona només caminant des del teu allotjament de vacances al carrer Mercaders Girona.


Apartament de 3 habitacions situat en el centre de la ciutat. L'apartament està equipat amb totes les facilitats. Cuina totalment equipada, rentaplats, rentadora, secadora i aire acondionat. L'apartament disposa d'una àmplia entrada amb ascensor. També tens accés al terrat des d'on podràs apreciar les millors vistes de la ciutat. L'apartament té tres habitacions, un espaiós menjador i una cuina totalment equipada. Hi ha una ampla habitació amb llit doble, una segona habitació amb dos llits individuals i la tercera habitació amb un llit individual, amb possibilitat d'un segon llit individual. El menjador és lluminós i ampla. Disposa d'un sofà-llit, una taula de menjador per 6 persones i una gran pantalla de TV. La cuina es troba separada del menjador per una porta corredissa. El bany té una pica doble i una dutxa.


L'apartament es troba en un edifici renovat al carrer Mercaders, un dels més bonics del Barri Vell. L'apartament es troba en el pis de dalt i disposa de persianes i doble vidre, fet que aïlla l'apartament i aporta calidesa i silenci. L'entrada és ampla i disposa d'una gran escala i un ascensor. Un cop a l'apartament et sentiràs com a casa! Serà la teva llar gironina!


Tenim la nostra oficina al centre del Barri vell, a 2 minuts caminant de l'apartament. Ens trobem al carrer Cort Reial, 13 (Bravissimo), on estarem per respondre a qualsevol pregunta. Ens complau tenir-te al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada aquí. Si us plau, fes-nos saber si tens alguna necessitat especial, si tens alguna pregunta, posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre tots els teus dubtes. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents.



L'apartament està situat al Barri Vell pel qual és difícil circular i aparcar el cotxe. Cal que paris atenció amb el cotxe, ja que només pots entrar 3 cops dins el Barri Vell. Per exemple, pots fer-ho en el moment de realitzar el check-in i el check-out. Tot i no poder aparcar, pots parar i descarregar l'equipatge davant de la nostra oficina. El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional. De les 21:00 a les 23:00 son 20€. De les 23:00 a la 00:00 son 40€. Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades. Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte la taxa turística. La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits.




És un apartament ideal per explorar la ciutat de Girona. Es troba a 5 minuts caminant de la Catedral de Santa Maria i el barri jueu. Es troba al centre històric, prop de la Rambla, només a uns quants minuts caminar de les cases del riu Onyar. El centre històric es coneix a part pels monuments i edificis emblemàtics, per la varietat de restaurant i botigues locals. És ideal per aquelles persones que volen estar en un lloc còmode i únic i al mateix temps descobrir la ciutat i els seus encants.


Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb cotxe de taxi o pots anar amb autobús per uns 3 € i que et portaran uns 30 minuts. Els autobusos s'aturaran a l'estació de tren que es troba a 10 minuts a peu de l'apartament. L'estació de tren té una connexió d'alta velocitat amb Barcelona. Al voltant de 35 min, estaràs enmig d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya. En tren també pots anar a Figueres per visitar el conegut i bell museu de Dali. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d'aparcament, el barri històric (on es troba l'apartament) té un accés limitat al trànsit, de manera que no es pot aparcar al carrer. No obstant això, pots parar i aparcar davant de l'apartament per uns minuts perquè puguis descarregar l'equipatge. Però després d'això cal aparcar el cotxe en un altre lloc. Hi ha diversos llocs per aparcar a prop dels apartaments. Hi ha un garatge de pagament a prop de l'apartament que et recomanem: Aparcament Saba Santa Caterina. És a 5 minuts a peu. Ofereixen un tiquet multi-dia molt útil. Si estàs interessat, podríem organitzar-ho per a tu. També hi ha aparcament gratuït a l'estació de la Copa, a 10-15 minuts caminant.



Apartament de 3 habitacions situat al centre del Barri Vell de Girona. L'apartament està equipat amb totes les facilitats. Cuina totalment equipada, rentaplats, rentadora, assecadora i aire condionat. L'apartament disposa d'una àmplia entrada amb ascensor.

L'apartament té tres habitacions, un ampli menjador i una cuina totalment equipada. Hi ha una habitació amb llit doble, una segona habitació amb dos llits individuals i una tercera habitació amb un llit individual tipus niu, amb possibilitat d'afegir un segon llit individual. El menjador és lluminós. Disposa d'un sofà-llit, una taula de menjador per a 6 persones i una gran TV. La cuina es troba separada del menjador per una porta corredora. El bany, amb dutxa, té una pica doble.


L'apartament està situat al Barri Vell pel qual és difícil circular i aparcar el cotxe. Amb cotxe només es poden entrar 3 vegades a la zona restringida del Barri Vell. Per exemple, per al check-in i el check-out. Tot i no poder aparcar, pots parar davant de la nostra oficina per descarregar l'equipatge.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, segons les nostres polítiques, les arribades després de les 21:00 comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. La taxa turística no està inclosa al preu.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Apartament de vacances ampli de 3 habitacions situat al centre de la ciutat. Sent-te com a casa. Reserva ara!

Apartament de 3 habitacions situat al centre del Barri Vell de Girona. L'apartament està equipat amb totes les facilitats. Cuina totalment equipada, rentaplats, rentadora, assecadora i aire condionat. L'apartament disposa d'una àmplia entrada amb ascensor.

L'apartament té tres habitacions, un ampli menjador i una cuina totalment equipada. Hi ha una habitació amb llit doble, una segona habitació amb dos llits individuals i una tercera habitació amb un llit individual tipus niu, amb possibilitat d'afegir un segon llit individual. El menjador és lluminós. Disposa d'un sofà-llit, una taula de menjador per a 6 persones i una gran TV. La cuina es troba separada del menjador per una porta corredora. El bany, amb dutxa, té una pica doble.


L'apartament està situat al Barri Vell pel qual és difícil circular i aparcar el cotxe. Amb cotxe només es poden entrar 3 vegades a la zona restringida del Barri Vell. Per exemple, per al check-in i el check-out. Tot i no poder aparcar, pots parar davant de la nostra oficina per descarregar l'equipatge.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, segons les nostres polítiques, les arribades després de les 21:00 comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. La taxa turística no està inclosa al preu.


Equipament

  • Ascensor Ascensor
  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat -Aire condicionat
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • -Assecadora -Assecadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Torradora Torradora
  • Vaixella Vaixella
  • TV TV
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Senderisme Senderisme
  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top