Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 - -
- - - - - - -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - -

Descripció

És un apartament de vacances a la plaça Catalunya de Girona, luxós i completament renovat. Situat al cor de la ciutat, que és el lloc perfecte per gaudir d’aquesta bella ciutat. L'apartament és de molt alta qualitat i està completament equipat amb tot el que et faci sentir com a casa.

És un bonic apartament de disseny amb molt d'espai i luxe. Disposa de climatització amb calefacció i aire condicionat, internet wifi, un lloc per guardar bicicletes, etc. Hi ha 2 dormitoris, un dormitori principal amb un llit doble (es poden separar els llits), bany privat amb dutxa i lavabo grans i vestidor. L'altre dormitori té dos llits individuals i hi ha un segon bany complet al passadís. A més, al passadís hi ha una àmplia bugaderia. El saló està connectat a una gran cuina oberta completament equipada amb electrodomèstics d’alta qualitat. Dues grans portes del pati de vidre donen accés al balcó, on hi ha una taula i cadires per disfrutar d'un café, amb vistes als carrers de la plaça Catalunya de Girona.

L’apartament de vacances de la Plaça Catalunya de Girona és l’únic apartament situat a la primera planta d’un edifici d’apartaments sense ascensor. Es troba a la millor zona de Girona tant per a visitants com per a algú que vulgui viure a Girona. La zona de l’apartament és, d’una banda, el centre històric, la Rambla i, d’altra banda, la part més moderna de la ciutat, amb les seves grans i petites botigues, el mercat local, i tot el que pugueu necessitar. Per tant, teniu el millor d’ambdós mons a només un parell de passes.

Tenim la nostra oficina al carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), a 5 minuts a peu, on ens podeu trobar per a totes les teves preguntes i a prop també hi ha el nostre allotjament de vacances de del carrer Mercaders de Girona.

L'apartament està situat al centre de la ciutat i no està permès aparcar al carrer. Pots aturar-te per descarregar l'equipatge ràpidament, però hauràs d'aparcar en un altre lloc, com el pàrquing privat Santa Caterina de Saba que es troba just davant de l’apartament.

L'apartament de vacances de la Plaça Catalunya Girona està situat en una de les millors zones de la ciutat. Es troba a la zona fronterera entre el Barri Vell (l'antic centre històric), on també podràs trobar el nostre apartament de vacances modern, i la part més nova de Girona. A escassos 100 metres del Pont de Pedra, la Rambla i al mateix temps prop del Mercat del Lleó, el típic mercat local amb productes frescos com peix, carn, verdures i fruites, a prop de grans supermercats, bars i restaurants i botigues de grans marques i petites botigues especials típiques d’una ciutat mitjana com Girona.



Nou i luxós apartament de 2 dormitoris completament renovat en el primer pis al centre de Girona. Situat al costat de la Placa de Catalunya, que és el lloc perfecte per gaudir d'aquesta bella ciutat. L'apartament és d'alta qualitat i està totalment equipat per fer-te sentir com a casa. És un apartament de disseny amb molt espai i de luxe. Té calefacció i aire condicionat, internet wifi, un lloc per guardar bicicletes, totalment equipat. Hi ha 2 dormitoris, un dormitori principal amb un llit doble (els llits es poden separar), cambra de bany privat amb dutxa gran i WC i un vestidor. L'altre dormitori té dos llits individuals i hi ha un segon bany complet al passadís. A més, al passadís trobaràs una àmplia sala de bugaderia. El saló està connectat a una gran cuina oberta totalment equipada amb electrodomèstics d'alta qualitat. Dues grans portes de vidre donen a la balconada que dóna a un dels carrers principals de Girona, amb vistes al renovat edifici de la Generalitat i a la Plaça Catalunya.




L'apartament és l'únic en el primer pis en un edifici de dos pisos, sense ascensor. Es troba a la millor zona de Girona tant per a un visitant com per a algú que vulgui viure a Girona. L'àrea de l'apartament és, d'una banda, el centre històric, Plaça Catalunya, la Rambla, d'altra banda, la part més moderna de la ciutat amb les seves grans i petites botigues, el mercat local, un gran supermercat i tot el que pugui necessitar. Llavors, tens el millor d'ambdós mons a l'entorn del apartament i amb vista al bonic edifici de la Generalitat (antic hospital) totalment renovat.



Tenim la nostra oficina al centre del Barri Vell, a 5 minuts caminant de l'apartament. Ens trobem al carrer Cort Reial, 13 (Bravissimo), on estarem per respondre a qualsevol pregunta. Ens complau tenir-te al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada aquí. Si us plau, fes-nos saber si tens alguna necessitat especial, si tens alguna pregunta, posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre tots els teus dubtes. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents.




L'apartament està situat al centre de la ciutat i no està permès estacionar al carrer. Pots aturar-te per descarregar el teu equipatge ràpidament, però hauràs d'estacionar en un altre lloc. Hi ha un gran aparcament privat davant mateix de l'apartament. Suggerim estacionar primer i si descarrega a prop de l'apartament, deixa sempre que algú es quedi amb l'automòbil. No voldriem que comencis la teva estada amb una multa d'estacionament. El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional. - De les 21:00 a les 23:00 son 20€. - De les 23:00 a la 00:00 son 40€. Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades. Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte la taxa turística. La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits.




L'apartament está situat en la millor zona de la ciutat ja que está al mig de les dues cares de la ciutat. A pocs metres es troba el barri vell, el pont de pedra, la Rambla i cap el call. Per altra banda, al costat mateix de l'apartament tenim el Mercat del Lleó, el tipic mercat local amb la verdura, fruita, peix, carn... tot fresc i de la zona. També hi ha supermercats, bars i restaurants de menjar típic català i botigues, tant grans, com petites botigues locals. Es un apartament ideal per conéixer Girona passejant i gaudir al mateix temps dels edificis més emblamàtics i els carrers del call, com veure i palpar la vida quotidiana dels gironins en la part més moderna, així com per venir a treballar o a gaudir dels esports com ciclisme, golf... ja que Girona té un entorn privilegiat, a pocs km de la ciutat.



Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb taxi o pots agafar un autobús i et costarà uns 30 minuts. Els autobusos paren a l'estació de tren, que està a 15 minuts a peu de l'apartament. L'estació de tren té una connexió d'alta velocitat amb Barcelona. En uns 35 minuts estaràs al cor d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya. Amb el tren 'normal' també pots anar a Figueres per visitar el famós i bonic museu Dalí. Si vens en cotxe, has de tenir en compte les possibilitats d'estacionament. El districte històric (on es troba l'apartament) té un estacionament limitat. Sempre pots aturar-te uns minuts a prop de l'apartament per poder descarregar l'equipatge. Però després has de estacionar en un altre lloc. Hi ha diverses opcions d'estacionament i llocs. Hi ha un estacionament de pagament disponible que recomanem: Aparcament Saba Santa Caterina. Aquesta está molt a prop. L'entrada està al davant de l'apartament. Ofereixen un bonus de diversos dies que és convenient i assequible. Si estàs interessat, podem organitzar-ho per tu i donar-t'ho a la teva arribada. També, hi ha estacionament de zona blava a la mateixa Plaça Catalunya i gratuït a la Copa. Això és una caminada de 10-15 minuts.



Luxós apartament de 2 habitacions totalment reformat, a la primera planta d´un edifici sense ascensor al centre de Girona. Situat al costat de la Placa de Catalunya, és el lloc perfecte per gaudir d'aquesta ciutat. L'apartament és d'alta qualitat i està completament equipat amb tot allò necessari perquè et sentis com a casa.

És un bell apartament dissenyat amb molt d'espai i luxe. Té climatització amb calefacció i aire condicionat, internet wifi, un lloc per guardar bicicletes, etc. Hi ha 2 dormitoris, un dormitori principal amb un llit doble (els llits es poden separar), bany en suite amb dutxa i un vestidor. L'altre dormitori té dos llits individuals i hi ha un segon bany complet. A més, trobaràs un ampli safareig. El saló està connectat a una cuina oberta totalment equipada amb electrodomèstics d'alta qualitat. Dos grans finestrals donen accés al balcó, que dóna als carrers de la ciutat.


L'apartament està situat al centre de la ciutat i no està permès estacionar al carrer. Pots aturar-te per descarregar el teu equipatge ràpidament, però hauràs de estacionar en un altre lloc. Hi ha un gran aparcament privat davant mateix de l'apartament. Suggerim estacionar primer i si descarregues a prop de l'apartament, deixa sempre que algú es quedi amb l'automòbil. No voldriem que comencis la teva estada amb una multa d'estacionament.

El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 son 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 son 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. No està inclosa al preu.





Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.



Apartament de vacances nou i luxós de 2 dormitoris al centre de Girona. Sent-te com a casa. Reserva ara!

Luxós apartament de 2 habitacions totalment reformat, a la primera planta d´un edifici sense ascensor al centre de Girona. Situat al costat de la Placa de Catalunya, és el lloc perfecte per gaudir d'aquesta ciutat. L'apartament és d'alta qualitat i està completament equipat amb tot allò necessari perquè et sentis com a casa.

És un bell apartament dissenyat amb molt d'espai i luxe. Té climatització amb calefacció i aire condicionat, internet wifi, un lloc per guardar bicicletes, etc. Hi ha 2 dormitoris, un dormitori principal amb un llit doble (els llits es poden separar), bany en suite amb dutxa i un vestidor. L'altre dormitori té dos llits individuals i hi ha un segon bany complet. A més, trobaràs un ampli safareig. El saló està connectat a una cuina oberta totalment equipada amb electrodomèstics d'alta qualitat. Dos grans finestrals donen accés al balcó, que dóna als carrers de la ciutat.


L'apartament està situat al centre de la ciutat i no està permès estacionar al carrer. Pots aturar-te per descarregar el teu equipatge ràpidament, però hauràs de estacionar en un altre lloc. Hi ha un gran aparcament privat davant mateix de l'apartament. Suggerim estacionar primer i si descarregues a prop de l'apartament, deixa sempre que algú es quedi amb l'automòbil. No voldriem que comencis la teva estada amb una multa d'estacionament.

El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 son 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 son 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. No està inclosa al preu.





Equipament

  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat -Aire condicionat
  • Balcó Balcó
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Torradora Torradora
  • Vaixella Vaixella
  • TV TV
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top