VI SIMPOSI DE L’ATA – Ja hem fet el Simposi d’ATA

A l’acte hi varen assistir representants d’una vuitantena d’empreses del sector del lloguer d’apartaments turístic, i va comptar amb la participació d’experts en les diferents temàtiques que es varen tractar al llarg de la jornada. Després de la benvinguda als assistents i la inauguració realitzada per Marc Piferrer (president d’ATA), Ramon Ramos (director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona) i Pablo Zubicaray (president de Fevitur), es va iniciar les intervencions dels experts amb la ponència titulada “Intrusisme. Qui són i com es pot disminuir” on Joan Abad (subdirector d’Ordenació Turística de la Generalitat de Catalunya) i Gonzalo Bernardos (director del Màster en Assessoria i Consultori Immobiliària de la UB) varen desgranar les problemàtiques que tenen les empreses legals per a fer front a la competència que realitzen aquelles entitats que actuen al marge de les normatives.

Seguidament, a la ponència titulada “Eines 2.0 per a apartaments turístics” realitzada per Montserrat Peñarroya (directora de Quadrant Alfa) els assistents varen poder visualitzar les tendències al voltant d’aquesta nova era de la comunicació i relació entre client – proveïdor. Al mateix temps, es va donar a conèixer algunes eines existents per a donar resposta a aquest nou turista més expert i que poden ser aplicades amb certa facilitat per tots els nostres associats.

Per acabar, la ponència “La motivació. Petits canvis grans èxits” impartida per Jordi Vila (consultor i formació) va incidir en pautes i dinàmiques que el directiu pot incorporar per tal de motivar i incentivar els equips de treball, tant a nivell operatiu com estratègic, per tal de superar el context de crisi i ésser capaços de realitzar passos endavant sense por a l’error.

Finalment, l’Honorable Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya va clausurar l’acte juntament amb Marc Piferrer, President d’ATA. En la clausura, Hble. conseller Felip Puig va animar als assistents a continuar treballant de manera conjunta amb l’administració, tal com ha vingut fent l’ATA des dels seus inicis per tal de millorar entre tots la situació actual del nostre sector en aquest context actual de crisi.

Amb el VI Simposi d’ATA ja finalitzat, i en transcurs del posterior dinar, Marc Piferrer va procedir a fer l’entrega del “Sol de la Costa Brava”, el guardó que l’Associació atorga anualment a aquella persona o empresa per la defensa, consolidació i promoció de l’activitat apartamentista. Enguany, aquest guardó ha estat entregat a Josep Comaposada, director del Comte d’Empúries i ex-president de l’Associació Turística d’Apartaments, com a reconeixement a la feina realitzada no només al capdavant de l’Associació sinó en favor de tot el sector dels apartaments en general.

Des de l’Associaicó agraïm una vegada més la presència de tots els assistents.


ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top