86 vil·les i apartaments turístics opten als 2ons Premis d’ATA per mostrar la diversitat i l’excel·lència al sector

L’objectiu de la iniciativa és mostrar la diversitat, la qualitat i l’excel·lència dels habitatges d’ús turístic de les comarques gironines i reconèixer la professionalitat de les empreses i persones que gestionen aquest tipus d’allotjament turístic. Es tracta d’uns guardons  únics a l’Estat i estan inspirants en els prestigiosos Holiday Home Awards de l’European Holiday Home Assotiation ( EHHA) que se celebren a Brusel.les.

Lluís Parera, president de l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona, afirma que “la convocatòria ha estat de nou un èxit ja que hem tornat a rebre un nombre important de participants, similar al de la primera edició”.

Els Premis es divideixen en 9 categories: Millor allotjament turístic de Ciutat; Millor allotjament turístic de Platja; Millor allotjament turístic de Pobles d’Interior i Pirineu; Millor allotjament turístic per a Famílies; Millor allotjament turístic Sostenible; Millor allotjament turístic Accessible; Millor allotjament turístic amb accés a Mascotes; Millor allotjament turístic Adaptat a Turisme Esportiu; i Millor allotjament turístic d’Arquitectura i Disseny.

Les categories que han rebut més inscripcions són les de Millor Allotjament turístic de Platja, i la Millor allotjament turístic per a Famílies. També és remarcable el nombre de participants que opten aquest any al premi de Millor allotjament turístic  d’Arquitectura i Disseny; i les categories de Millor allotjament turístic  Accessible i Sostenible també han crescut en nombre de participants. Cap n’ ha quedat deserta.

Un jurat d’experts format per representants de la Facultat de Turisme de la  Universitat de Girona  seleccionarà, per mitjà de votacions, els guanyadors d’aquesta segona edició . L’acte d’entrega es durà a terme el 14 de novembre en el marc del IX Simposi de l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona que es durà a terme a Lloret de Mar.

A més, ATA crearà enguany un segell propi per als Premis.


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top