TENIR PRESÈNCIA INSTITUCIONAL

Amb l’objectiu d’impulsar l’especialització i així evitar la competència deslleial i intrusisme s’ha engegat una campanya contra la il·legalitat, recopilant les dades que ens aporten els nostres associats de detecció d’apartaments i cases no legalitzats, des d’ATA es tramiten les dades a la Direcció General de Turisme i també col·laborem amb la Policia Administrativa de Catalunya aportant-los les dades dels apartaments no legalitzats, així la mala praxis d’empreses i portals online.

Per altra costat, comptem amb el suport de la majoria d’Oficines de Turisme, perquè es faci promoció només dels allotjaments degudament legalitzats.

Participem en la confecció de la Guia oficial d’empreses de lloguer d’apartaments turístics de Catalunya.

Col·laborem conjuntament per dur a terme accions de vigilància i control a fi de garantir la seguretat dels nostres visitants.

Soms membres del Consell d’Administració de l’Agència Catalana de Turisme, on es va confeccionar conjuntament les cadenes tipològiques dels nostres allotjaments.

Soms membres del Consell d’Administració i de la Comissió Assessora del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona. Impulsant conjuntament la recollida de dades d’ocupació.

Convoquem reunions amb la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona, això com amb els Mossos d’Esquadra per dur a terme accions concretes de vigilància i control, per tal de garantir la seguretat dels clients dels nostres associats.

Projectem als Ajuntaments el pes de l’Associació perquè els seus municipis avancin i es desenvolupin com a municipis turístics, així com per una bona aplicació de legalització dins les seves ordenances municipals, dels apartaments i vil·les de la població.


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top