El turisme sostenible, legal i la ciberseguretat, protagonistes del IX Simposi de l’ATA

“Què espera el client en sostenibilitat ambiental? Com el podem fer partícip?” Aquesta és la qüestió que centrarà la ponència de Violant Blanco, fundadora i consultora turística a Criteris. La cibersegurat, un dels grans problemes que afronta el sector, protagonitzarà un altre dels temes centrals de la jornada: “Atacs i estratègies actuals i  reals”, a càrrec de Bruno Pérez, pèrit judicial informàtic forense. Un altre dels apartats farà referència al The Big Hack: “Accedeix a les dades. Pren el control”, amb Rafael de Jorge, fundador de GrowTur, professor universitari i conferenciant.

La inauguració del Simposi, a les 9:30, anirà a càrrec del director general de Turisme, Octavi Bono; del tinent d’alcalde i regidor de serveis jurídics i de seguretat de Lloret de Mar, Jordi Sais; i el president de l’ATA, Lluís Parera. Tot seguit, el doctor Dani Blasco, tècnic del Campus de Turisme de la Universitat de Girona  presentarà un estudi sobre l’oferta d’allotjament turístic a Girona, que contempla conclusions molt interessants sobre el sector.

A les 14h es durà a terme la clausura del Simposi amb la participació del vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef. Durant l’acte es farà entrega dels reconeixements als socis ATA25; els Sols de la Costa Brava en reconeixement a trajectòries destacades; i els II Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances. Els guardons es van impulsar l’any passat coincidint amb el 25è aniversari d’ATA. L’objectiu de la iniciativa és mostrar la diversitat, la qualitat i l’excel·lència dels habitatges d’ús turístic de les comarques gironines i reconèixer la professionalitat de les empreses i persones que gestionen aquest tipus d’allotjament turístic. Es tracta d’uns guardons  únics a l’Estat i estan inspirants en els prestigiosos Holiday Home Awards de l’European Holiday Home Association ( EHHA) que se celebren a Brussel·les.

L’acte serà conduït per la comunicadora audiovisual Elisabeth Carnicer.

El Simposi va dirigit a propietaris i gestors d’apartaments turístics i habitatge d’ús turístic i també a tècnics i responsables polítics de diferents administracions relacionades directe o indirectament amb el sector turístic.

Tota la informació i inscripcions es pot consultar al web de l'ATA i les inscripcions es poden formalitzar fins dilluns 11 de novembre al correu cristina@apartmentsandvillasgirona.org. L’activitat del IX Simposi de l’ATA es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’associació i amb l’etiqueta #SimposiATA19.
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top