Els Apartaments Plaça del Vi de Girona reben les cinc claus, la màxima distinció  per al sector a Catalunya

Amb aquest nou reconeixement, els Apartaments Plaça del Vi ( que agrupen vuit allotjaments d’ús turístic) reforcen la seva comunió amb Girona, destacant la seva aposta per la qualitat, la diferenciació i la identitat de la pròpia ciutat. Aquests apartaments treballen per oferir als visitants de Girona la millor opció per viure i gaudir la ciutat en totes les seves vessants, amb el màxim confort i amb uns estàndards de qualitat que els han portat, aquest 2018, a aconseguir aquest reconeixement tant important. A més, el seu objectiu també és destacar tot allò que Girona pot oferir als diferents tipus de visitants que, any rere any, se senten atrets per descobrir, o tornar a gaudir, una ciutat tan rica a nivell històric i arquitectònic, amb una important aposta per la cultura, i amb un entorn envejable per a gaudir de l'esport a l'aire lliure.

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona (ATA), de la qual formen part els Apartaments Plaça del Vi de Girona, destaca la importància d’aquest distintiu que reconeix la tasca del sector per oferir allotjaments de qualitat i en sintonia amb la demanda dels visitants.

Els Apartaments Plaça del Vi són allotjaments de luxe situats al barri antic de la ciutat, en ple centre, des dels quals els visitants  poden viure l'experiència de sentir-se com uns gironins més, sense renunciar a totes les comoditats d'un hotel; descobrint els costums de la ciutat, mentre gaudeixen de la gastronomia local i dels comerços de proximitat.


ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top