L’ATA col·labora en l’edició d’una guia per a pares i mares de la Unitat de Neonatologia de l’Hospital Trueta
En la guia es recorda que l’objectiu dels professionals de la Unitat és vetllar pel benestar del nadó al llarg del seu ingrés i ajudar als pares a incorporar-se a fer-li les cures que necessita, motiu pel qual tenen l’accés lliure les 24 hores del dia i poden contactar amb els professionals sempre que ho necessitin. A la guia s’explica, entre d’altres, com està estructurada la Unitat de Neonatologia, quins professionals hi ha, de quins espais, materials i serveis disposen els pares,  i què poden fer per ajudar el seu fill mentre hi estigui ingressat.

No és la primera vegada que l’ATA s’implica en iniciatives de la Unitat de Neonatologia de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta. Fa uns mesos va entregar 2.000 euros que va recollir durant la campanya de col·laboració amb el projecte solidari “Pell amb Pell” que té per objectiu millorar el pronòstic dels nadons ingressats a la unitat de cures intensives neonatals, especialment els nadons més prematurs i dels que presenten major gravetat al néixer. Concretament, els diners van anar a parar a la compra de bufs gegants per facilitar el contacte del nadó amb els seus pares en el marc del programa solidari.

L’Associació ha decidit apostar per aquests projectes perquè el Trueta és el centre de referència de tota la demarcació.


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top