L'ATA lliura els segons Premis Gironins d'Apartaments i Vil.les de Vacances


En aquesta segona edició s’han premiat vuit allotjaments turístics: MATEW’S APARTMENTS IN GIRONA de Girona, com a millor allotjament turístic de ciutat; AGÈNCIA PORT DE LA SELVA del Port de la Selva,  com a millor allotjament turístic de platja; El MIRADOR DEL GAT VELL de Llampaies, com a millor allotjament turístic dels pobles d’interior i Pirineu; MAS XARGAY DE COSTA BRAVA FOR RENT d’Albons,  com a millor allotjament turístic per a famílies; EL PORTALÓ DE CANTALLOPS DE NATURAKI, com a millor allotjament turístic sostenible; APARTAMENTS SF18 de Girona, com a millor allotjament turístic accessible;  CAN PARDAL DE SORDS DE NATURAKI, com a millor allotjament turístic adaptat a turisme esportiu; FINQUES FRIGOLA de Calella de Palafrugell, com a millor allotjament turístic d’arquitectura i disseny. Per altra banda, el jurat ha declarat desert el premi a millor allotjament turístic amb accés a mascotes en considerar que cap dels apartaments que hi optava aportava suficients elements que els distingissin per a la categoria. Alhora el jurat ha considerat interessant de mantenir aquesta categoria.

Aquests guardons són únics a l’Estat i estan inspirants en els prestigiosos Holiday Home Awards de l’European Holiday Home Association ( EHHA).

Un jurat d’experts format per representants de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona ha seleccionat, mitjançant votacions, els guanyadors d’aquests guardons d’entre el total de 86 viles i apartaments turístics de les comarques gironines que s’hi havien inscrit.

Premis a trajectòries destacades  i reconeixement a socis

Durant el Simposi també  s’han lliurat els Sols de la Costa Brava a Josep Antoni Riart Juncàs, de Finques Riart Juncàs de Sant Antoni de Calonge, i  a Emma Pigrau, de Villenpark Playa Arena de Lloret de Mar.  Amb aquest  guardó  es vol reconèixer trajectòries destacades  de persones vinculades al sector  i amb una gran implicació. A més, s’ha fet un reconeixement als socis que són a ATA des dels seus inicis ( Viillenpark Playa Arena de Lloret de Mar, Agència Port de la Selva, Finques Ballesta de l’Escala i  Immobiliària Falcó de LLancà).


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top