L’ATA, present a la Taula empresarial de turisme gironina

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA), ha impulsat conjuntament amb l’Associació de Càmpings de Girona, la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona i l’Associació Catalana d’Agències de Viatge (ACAVe) la Taula empresarial de turisme gironina que s’ha creat per dur a terme accions conjuntes i enfortir el sector. La nova plataforma neix amb la voluntat de dotar al sector d’una única i potent veu davant les administracions.  La idea és tenir una visió compartida i conjunta amb tots els agents del sector al territori.

Taula empresarial de turisme gironina es va constituir formalment el passat 19 d’agost, dos dies després dels greus atemptats de Barcelona i Cambrils per condemnar amb contundència els atacs i per analitzar l’impacte en el turisme en ple mes d’agost.

Els seus objectius són: impulsar accions de promoció en els mercats de proximitat per tal de poder millorar les ocupacions en els mesos de maig, juny, principis de juliol, setembre i octubre. També s’han proposat potenciar la imatge del turisme de la demarcació i els seus beneficis en el territori així com potenciar i incentivar la convivència entre els ciutadans i els turistes. En aquest sentit, les organitzacions que formen part de la nova plataforma volen expressar el seu compromís amb els ens de promoció i gestió turística per tal de continuar avançant cap a un model  equilibrat, amb el que tothom hi pugui conviure. Un model turístic de qualitat, sostenible i consensuat amb el territori i  que permeti aconseguir un equilibri entre les persones que viuen del turisme i les que conviuen amb els turistes.

 En el marc de la Taula es faran valoracions  conjuntes de les temporades turístiques i s’abordaran les problemàtiques que vagin sorgint sobre el sector. Es duran a terme trobades de forma periòdica segons les necessitats de les accions o els projectes.

Segons han destacat els representants de les diferents organitzacions que formen part de la Taula i que s’han constituït com a lobby empresarial, aquesta suma d’esforços és una gran oportunitat per reforçar el sector i potenciar Girona com una gran destinació turística.


ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top