L'ATA presenta el seu pla per lluitar contra l'intrusisme a l'Ajuntament de Girona

L’Associació d’Apartaments Turístics ha donat a conèixer les accions  que  està duent a terme per aconseguir legalitzar el màxim d’apartaments i habitatges d’ús turístic possibles, una tasca que ara mateix és prioritària per l’entitat ja que  els il·legals “donen mala imatge al sector” , segons ha manifestat el seu president.  Per Lluís Parera “legalitzar dóna garanties de seriositat, servei i qualitat de producte”.

Actualment al província de Girona, segons dades de Turisme, hi ha 24.681 apartaments turístics, representant un 44% de la totalitat catalana.

Jornades per sensibilitzar de la legalització d’apartaments turístics

Una de les primeres accions que l’Associació durà a terme aquest any en el marc de lluita contra l’intrusisme són unes jornades per sensibilitzar sobre la necessitat de legalitzar un apartament i habitatge d’ús turístic. En aquest sentit s’han previst des d’ara i fins el maig un seguit de sessions a diversos municipis de les comarques gironines. En aquestes sessions, que estan obertes a propietaris  i intermediaris i a tots els interessats en el tema , s’explicarà perquè s’han de regularitzar, com ho han de fer, quins requisits es necessiten, quines obligacions els comporta i beneficis, i quines són les sancions previstes per als apartaments que no estiguin inscrits en el registre de Turisme de Catalunya. També s’explicarà com es pot denunciar un apartament il·legal.

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona (ATA) es va constituir el 8 de juny de 1993. L’entitat aglutina 10.000 unitats d’apartaments i vil·les de lloguer turístic legalitzats i distribuïts per tota la Costa Brava, Interior i Pirineu de Girona. L’Associació està integrada per intermediaris i propietaris d’Habitatges d’ús Turístic i blocs d’Apartaments Turístics.


ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top