PROMOCIÓ DELS ASSOCIATS

Entre les tasques que realitzem a ATA, la promoció és un dels elements clau. En aquest sentit, l’Associació disposa d’un seguit de canals de comunicació que faciliten que els associats arribin als seus clients. Els principals mitjans de promoció emprats són:

El web www.apartmentsandvillasgirona.com , ofereix un munt de possibilitats; Buscador per a reserves (reserva on-line i sota petició) i ofertes. Mapa de poblacions. Activitats. Fitxa específica per a cada associat, on mitjançant la Intranet cada empresa pot gestionar-la, penjant informació, fotos, vídeos, etc. A l’hora també amb un link directe al web de l’associat. Accés a penjar ofertes a la home principal.

La presència en workshops i fires de turisme nacionals i internacionals a públic final. On se’n extreu un informe dirigit als associats amb les valoracions i contactes fets a la fira, i a l’hora també una ampliació de la base de dades. També es participa en accions concretes de promoció en benefici dels associats i està present en accions promocionals, workshop i fam-trips. Les accions fetes dsprés es difonen entre tots els associats perquè se’n puguin beneficiar i a l’hora el soci en rep un informe dels contactes fets.

L’edició d’un fulletó corporatiu. Present en organismes oficials i base de la nostra promoció interna.

Anualment es realitzen campanyes publicitàries a través d’anuncis en mitjans de premsa escrita, falques radiofòniques, revistes i guies de turisme, diaris digitals, i a través de baners i enllaços en webs afins.

Confecció de Newsletter d’ofertes que aporten els Associats i que van dirigits a les milers d’adreces de correu electrònic que disposem a les nostres BBDD, extretes de les fires de client final o d’aquelles persones que han contactat algun cop amb l’associació i que volen continuar estant informats de les novetats, promocions i ofertes d’última hora dels nostres associats.


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top