Quina és la millor època per reservar el teu apartament?

 No sempre és fàcil poder escollir destinacions i aconseguir les condicions ideals per a nosaltres, però si que pots seguir recomanacions per anar a un bon lloc:

1.- Reserva amb molta antelació, hi ha destinacions que es reserven molt ràpid perquè el turisme que hi va es estranger, aquest està acostumat a fer-ho amb molta antelació. Els nostres Associats recomanen reservar les vacances d’estiu entre desembre i gener. Els turistes estrangers reserven molt més aviat que els nacionals.

2.- Segons un estudi de Trivago, Espanya és el país d’Europa que s’ha reservar abans (entre 4-7 setmanes), per davant del Regne Unit (4-5 setmanes), Alemanya (3-4 setmanes), Itàlia (3-6 setmanes) o França (2-5 setmanes). Per això, si et mous dins del país, és millor planejar aviat les vacances.

3.- Observa les pàgines webs d’agències de viatges i les seves xarxes socials. Normalment treuen ofertes. També pots visitar la nostra secció d’ofertes o fer una cerca en els webs professionals especialitzats amb les millors ofertes del mercat. Sempre recomanem anar a sobre segur i reservar amb professionals de confiança.

4. No miris només una destinació. És millor veure les diferents ofertes disponibles i escollir la que s’adapta més al teu pressupost. Deixa’t assessorar!

5. Important! Assegura’t de que l’apartament o vil.la que estàs reservant estigui degudament legalitzat. Comproveu sempre aquesta dada. A Catalunya, el registre de legalització comença sempre per HUT o AT seguit d’una numeració.

I què millor que poder escollir les teves vacances a la província de Girona. Nosaltres som una Associació amb una oferta de més de 10.000 apartaments i vil.les situades al Pirineu, Interior i Costa Brava. Et podem ajudar a trobar la destinació de la província que més s’adapta a les teves necessitats. I recorda, que el desembre i el gener són els millors mesos per reservar les teves vacances!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top