ON ANEM

L’entrada de nous socis permet a l’Associació continuar creixent en nombre d’associats, tant pel que fa a agències de lloguer d’habitatges d’ús turístic com pel que fa a propietaris de blocs d’apartaments i Huts i seguir desenvolupant accions. Aquest creixement representa un guany en pes específic dins el conjunt de l’oferta d’allotjament de tota la província, i permet afrontar amb més seguretat nous reptes com la campanya de legalització. Aquesta campanya, en col·laboració amb la Direcció General de Turisme, persegueix fer front
a la competència deslleial i controlar la qualitat dels establiments. Aquest fet també representa tenir més força avant l’Administració.

Volem continuar fent-nos grans per aconseguir que tots els serveis que donem des de l’Associació vagin augmentant, i aconseguim fer-nos visibles amb més força i fer-nos sentir cada vegada més fort, i ATA es faci gran seguint essent el “paraigua el sector”, l’ASSOCIACIÓ DE REFERÈNCIA!


Per formar part d´ATA hi ha tres criteris bàsics que cal complir:

• Que els allotjaments a llogar es trobin situats a la província de Girona.
• Estar degudament legalitzat com a HUT o AT, per el contrari ATA dona suport a la tramitació al registre.
• Els intermediaris, disposar d’una oficina d’atenció al client. Els propietaris d’AT disposar d’una recepció, i d’HUT telèfon 24h.


Una vegada es passa a formar part d´ ATA es compta amb el suport d’una associació que aposta per la millora de la protecció i defensa dels interessos dels seus associats, per l’associacionisme, per participar en les decisions del sector i fomentar la seva cohesió. Associar-se significa gaudir dels serveis que ofereix l´ATA, comptar amb l’ajuda dels professionals que formen l’equip tècnic, tenir accés a formació especialitzada i mantenir-se informat de tot el que afecta el nostre sector.


Us convidem a formar part de la nostra associació, una associació que farà, que us situeu millor i amb major negoci en el mercat turístic.


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top