ATA entrega 2.000€ al projecte solidari “Pell amb Pell” de la unitat de Neonatologia de  l’Hospital Trueta

A l’acte d’entrega del xec amb els diners de la col·laboració al projecte, que es va dur a terme a l’Hospital Trueta, va assistir el president d’ATA, Lluís Parera, i la gerent de l’entitat Àngela Galceran; el gerent territorial de l’ ICS i de l’IAS a Girona, Joaquim Casanovas; la directora de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, Gloria Padura; la directora d’Infermeria de l'Hospital,  Pilar Solé;  la directora mèdica de l'Hospital, Elena Alvarez ; la supervisora de Pediatria, Marta Fabrellas; i la infermera referent  de Pediatria, Montse Planellas.

El president d’ATA va manifestar la seva gran satisfacció per “col·laborar en un projecte d’aquestes característiques que contribueix a  millorar l’atenció  dels nostres infants i, concretament, dels nens prematurs”.

ATA ha decidit escollir aquest projecte perquè el Trueta és el centre de referència de tota la demarcació i perquè els nens i les seves famílies són els que passen les seves vacances als allotjaments de l’Associació Turística d’Apartaments. L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona destaca el fet que els diners recollits vagin destinats concretament a la compra de bufs gegants per facilitar el contacte del nadó amb els seus pares en el marc d’aquest programa solidari.

Aquesta mena de bufs gegants se’ls posen els pares o mares, quan fan el contacte “pell amb pell” amb el seu fill o filla, de manera que facilita la subjecció i garanteix el confort tèrmic d’ambdós. La supervisora de la planta de Pediatria, Marta Fabrellas, va agrair l’oportunitat que els dona aquesta aportació d’ATA d’adquirir un bon estoc de neoslings.

El gerent de l’ICS i de l’IAS,  Joaquim Casanovas, va agrair el gest de l’entitat i va explicar que està demostrat científicament que programes com el “Pell amb pell” contribueixen a la millora del desenvolupament del nadó i és per aquest motiu que des del Trueta fa anys que es potencia.  


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top