Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 - - - - - -
- - - - - - -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
- - - - - - 12
- - - - - - -
20 21 - - - - -
27 28 - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- - - - 7 8 -
- - - - 14 15 16
- - - - - - 23
- - - - - - -
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - - 6 7
- - - - - - -
- - - - - 20 21
22 - - - - 27 28
29 - -

Descripció

És un apartament de vacances al Portal Nou de Girona, reformat i lluminós, al centre de la ciutat. Es troba al costat de l'església de Sant Martí Sacosta, un punt important de la ciutat, des d'on es pot baixar fins al carrer Ciutadans. És un lloc ideal per als turistes que busquen entendre la història i la cultura de la ciutat i, alhora, gaudir de les terrasses i l'ambient tranquil de la ciutat.

Aquesta casa té una sala d'estar amb TV per cable, internet Wi-Fi ràpida, un còmode sofà que es pot convertir en un llit doble i dues butaques. Al costat del saló, trobaràs la cuina, acollidora i totalment equipada amb tot el necessari per cuinar i sentir-te com a casa. A la planta superior hi ha un dormitori, lluminós i càlid. Hi ha un bany privat amb dutxa i lavabo.
L'apartament de vacances al Portal Nou de Girona té un garatge personal per aparcar un cotxe o les teves bicicletes.

Girona es construeix en un vessant turístic i l'apartament està situat a una part més alta de la ciutat. Per accedir a la casa des del centre històric, pots caminar i fer els bells passos històrics al costat del restaurant Le Bistrot, però també hi ha un ascensor públic que et pot portar a la part a aquesta part més alta del centre històric
Tenim la nostra oficina molt a prop, al carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), on ens pots trobar per a totes les teves preguntes. A prop teu també podràs trobar el nostre apartament de vacances a la plaça del Vi de Girona.

Estem encantats de donar-te la benvinguda a casa nostra i esperem que gaudeixis de la teva estada a Girona. Fes-nos saber si tens requisits especials i si tens cap pregunta, posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre les teves preguntes.
Si us plau, tingues en compte! L'apartament de vacances al Portal Nou de Girona està situat al cor del centre històric, que està parcialment tancat per al trànsit i no està permès aparcar-hi. En cotxe només pots entrar tres vegades per trimestre, per tant, fes servir aquestes tres vegades amb compte. Així que, tot i que tens el luxe d'un garatge, cal que en limitis l'ús per la quantitat de temps que se't permet entrar al centre antic.

La ubicació de la casa és ideal per explorar Girona i els seus encants. Està situat al centre, cosa que et permet anar a peu a qualsevol punt de la ciutat històrica. Tanmateix, si vens amb més gent, pots donar una ullada al nostre apartament de vacances del Barri Vell de Girona, que té 3 habitacions.


Casa reformada, molt lluminosa al centre de la ciutat. Disposa d'un garatge que et permetrà aparcar. Es troba al costat de l'església de San Martí Sacosta, punt important de la ciutat, des d'on es pot baixar fins al carrer Ciutadants, ple de restaurants i botigues. És un lloc ideal per als turistes que busquen entendre la història i la cultura de la ciutat i, alhora, gaudir de les terrasses i de l'ambient tranquil de la ciutat. Aquesta casa té una sala d'estar amb TV per cable, internet Wi-Fi ràpida, un còmode sofà que es pot convertir en un llit doble i dues butaques. Al costat de la sala d'estar, trobareu la cuina acollidora i totalment equipada amb tot allò que és imprescindible per cuinar i sentir-te com a casa. A la planta superior hi ha un dormitori, lluminós i càlid. Hi ha un bany privat amb dutxa i un lavabo. La ubicació és agradable i cèntrica. Et trobaràs al bell mig del centre històric de la ciutat.


La casa està situada al Portal Nou. Disposa d'un garatge per aparcar un cotxe i les bicicletes. Girona està construït sobre un turó i l’apartament està situat a la part més alta de la ciutat. Per accedir a la casa des del centre històric, pots caminar i prendre els bells passos històrics al costat del restaurant Le Bistrot, però també hi ha un ascensor públic que et permetrà arribar a la part més alta del centre històric. Quan estiguis a la casa, es per a tu i només per a tu. És la teva llar a Girona!


Tenim la nostra oficina al centre històric, a 5 minuts caminant a la casa. Ens trobem al carrer de la Cort Reial,13 (Bravissimo), on estarem per respondre a qualsevol pregunta. Ens complau tenir-te a casa nostra i esperem que gaudeixis de la teva estada. Si us plau, fes-nos saber si tens alguna necessitat especial, algun dubte, comunica't amb nosaltres. Estarem encantats de respondre a tot. Per exemple, lloguer de bicis, restaurants, llocs per visitar, reservar taxi, impressió de documents.


Si us plau, tingues en compte! La casa està situada al cor del barri vell, que té accés restringit al trànsit. Amb cotxe, només pots entrar al barri vell 3 vegades per trimestre, de manera que utilitza aquestes tres vegades amb cura. Si heu d'entrar i sortir més vegades fes-nos-ho saber. El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional. - De les 21:00 a les 23:00 son 20€. - De les 23:00 a la 00:00 son 40€. Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades. Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte la taxa turística. La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits.




La ubicació de la casa és ideal per descobrir Girona i els seus encants. Es troba al centre, el que et permetrà anar a peu a qualsevol punt de la ciutat històrica. A dos minuts de la casa, es troba l'església de Sant Martí Sacosta. Si continuem per les escales de Sant Maurici, arribem al Carrer Ciutadans, que té molt bones connexions amb els molts bons restaurants i 'boutiques' que ofereix Girona.


Girona té el seu propi aeroport a només 20 minuts amb taxi o es pot agafar un autobús, que triga uns 30 minuts. Els autobusos paren a l’estació de tren, que es troba a 20 minuts a peu de la casa. L’estació de tren té una connexió d’alta velocitat amb Barcelona. En uns 35 minuts estaràs al cor d'aquesta gran ciutat de Catalunya. Amb el tren 'normal' també pots anar a Figueres per visitar el famós i bell museu Dalí. Si vens amb cotxe, has de tenir en compte que, amb cotxe, només es pot entrar al centre històric, tres vegades per trimestre. Hi ha diverses opcions d’aparcament. Hi ha un aparcament de pagament disponible: Pàrquing Saba Santa Caterina. Ofereixen un bitllet de diversos dies que és convenient i assequible. Si estàs interessat, ho podem organitzar. També hi ha aparcament gratuït disponible a La Copa, per exemple. Això és a 15 minuts a peu.


És un apartament de vacances al Portal Nou de Girona, reformat i lluminós, al centre de la ciutat. Es troba al costat de l'església de Sant Martí Sacosta, un punt important de la ciutat, des d'on es pot baixar fins al carrer Ciutadans. És un lloc ideal per als turistes que busquen entendre la història i la cultura de la ciutat i, alhora, gaudir de les terrasses i l'ambient tranquil de la ciutat.

Aquesta casa té una sala d'estar amb TV per cable, internet Wi-Fi ràpida, un còmode sofà que es pot convertir en un llit doble i dues butaques. Al costat del saló, trobareu la cuina, acollidora i totalment equipada amb tot el necessari per cuinar i sentir-vos com a casa. A la planta superior hi ha un dormitori, lluminós i càlid. Hi ha un bany privat amb dutxa i lavabo.
L'apartament de vacances al Portal Nou de Girona té un garatge personal per aparcar un cotxe o les vostres bicicletes.

Girona es construeix en un vessant turístic i l'apartament està situat a una part més alta de la ciutat. Per accedir a la casa des del centre històric, podeu caminar i fer els bells passos històrics al costat del restaurant Le Bistrot, però també hi ha un ascensor públic que us pot portar a la part a aquesta part més alta del centre històric
Tenim la nostra oficina molt a prop, al carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), on ens podeu trobar per a totes les vostres preguntes.

Estem encantats de donar-vos la benvinguda a casa nostra i esperem que gaudiu de la vostra estada a Girona. Feu-nos saber si teniu requisits especials i si teniu cap pregunta, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre les vostres preguntes.
Si us plau, tingueu en compte! L'apartament de vacances al Portal Nou de Girona està situat al cor del centre històric, que està parcialment tancat per al trànsit i no està permès aparcar-hi. En cotxe només podeu entrar tres vegades per trimestre, per tant, feu servir aquestes tres vegades amb compte. Així que, tot i que teniu el luxe d'un garatge, cal que en limiteu l'ús per la quantitat de temps que se us permet entrar al centre antic.

La ubicació de la casa és ideal per explorar Girona i els seus encants. Està situat al centre, cosa que us permet anar a peu a qualsevol punt de la ciutat històrica.


Si us plau, tingues en compte que la casa està situada al cor del barri vell, que està tancat en part per al trànsit i no es pot aparcar allà. Amb cotxe, només pots entrar 3 vegades per trimestre. Tot i que tinguis un garatge, l'accés està limitat. Demana'ns més informació si ho necessites.

El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 son 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 son 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. No està inclosa al preu.


Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Casa de vacances moderna, acollidora i ben situada amb garatge al centre de la ciutat. Sent-te com a casa. Reserva ara!

És un apartament de vacances al Portal Nou de Girona, reformat i lluminós, al centre de la ciutat. Es troba al costat de l'església de Sant Martí Sacosta, un punt important de la ciutat, des d'on es pot baixar fins al carrer Ciutadans. És un lloc ideal per als turistes que busquen entendre la història i la cultura de la ciutat i, alhora, gaudir de les terrasses i l'ambient tranquil de la ciutat.

Aquesta casa té una sala d'estar amb TV per cable, internet Wi-Fi ràpida, un còmode sofà que es pot convertir en un llit doble i dues butaques. Al costat del saló, trobareu la cuina, acollidora i totalment equipada amb tot el necessari per cuinar i sentir-vos com a casa. A la planta superior hi ha un dormitori, lluminós i càlid. Hi ha un bany privat amb dutxa i lavabo.
L'apartament de vacances al Portal Nou de Girona té un garatge personal per aparcar un cotxe o les vostres bicicletes.

Girona es construeix en un vessant turístic i l'apartament està situat a una part més alta de la ciutat. Per accedir a la casa des del centre històric, podeu caminar i fer els bells passos històrics al costat del restaurant Le Bistrot, però també hi ha un ascensor públic que us pot portar a la part a aquesta part més alta del centre històric
Tenim la nostra oficina molt a prop, al carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), on ens podeu trobar per a totes les vostres preguntes.

Estem encantats de donar-vos la benvinguda a casa nostra i esperem que gaudiu de la vostra estada a Girona. Feu-nos saber si teniu requisits especials i si teniu cap pregunta, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre les vostres preguntes.
Si us plau, tingueu en compte! L'apartament de vacances al Portal Nou de Girona està situat al cor del centre històric, que està parcialment tancat per al trànsit i no està permès aparcar-hi. En cotxe només podeu entrar tres vegades per trimestre, per tant, feu servir aquestes tres vegades amb compte. Així que, tot i que teniu el luxe d'un garatge, cal que en limiteu l'ús per la quantitat de temps que se us permet entrar al centre antic.

La ubicació de la casa és ideal per explorar Girona i els seus encants. Està situat al centre, cosa que us permet anar a peu a qualsevol punt de la ciutat històrica.


Si us plau, tingues en compte que la casa està situada al cor del barri vell, que està tancat en part per al trànsit i no es pot aparcar allà. Amb cotxe, només pots entrar 3 vegades per trimestre. Tot i que tinguis un garatge, l'accés està limitat. Demana'ns més informació si ho necessites.

El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 son 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 son 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. No està inclosa al preu.


Equipament

  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat -Aire condicionat
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • -Assecadora -Assecadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Vaixella Vaixella
  • TV TV
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top