Allotjar-se en família en un apartament


- En primer lloc, perquè sobretot estalvies diners. L’allotjament representa un estalvi considerable perquè els costos extres són controlables, i el preu es pot abaratir encara més depenent del número de persones a compartir.
- En segon lloc redueixes despeses importants com els àpats; el preu de menjar en un restaurant o a l’hotel pot disparar molt el pressupost. En un apartament disposes d’una cuina les 24h i pots anar a comprar al supermercat; pots controlar totes les despeses de les dietes i disposaràs d’una cuina equipada, sense preocupar-te.
- I a la cuina, el més enriquidor; pots cuinar productes km0. Viatjant amb bebès, pots disposar del necessari per poder cuinar o preparar el seu menjar habitual. També és molt més fàcil per tots aquells intolerants a diferents aliments, pots preparar tu mateix el menjar amb tranquil·litat.
- Pots escollir l’apartament o casa que s’adapti més a les teves necessitats i a la teva família entre una gran varietat. El número de dormitoris, Wi-Fi, cuina, banys o també la seva ubicació. Podreu estar tota la família sota un mateix sostre.
- Tindràs els electrodomèstics més necessaris a mà que podràs utilitzar en qualsevol moment .
- Per ser 100% familiar, ja son molts apartaments que accepten mascotes. Sense donar importància quin animal de companyia us acompanya.
- Finalment, tindràs llibertat d’horaris sense preocupar-te de si és molt tard. Tu mateix podràs establir el teu temps. Independència! Més espai. Sense despertador que t’avisi de que el servei d’esmorzar tanca. Sense horaris. Viu al teu ritme!


Des de la web d’ATA us oferim molts apartaments i cases. En el portal podràs trobar l’apartament que més s’adapta a les teves necessitats. Viure uns dies o unes setmanes en un apartament pot suposar un gran estalvi de diners i, a més, podràs gaudir al màxim de les experiències que ofereix el territori.

Quina és la millor forma de gaudir de les vacances amb la teva família, que allotjar-se en un apartament?


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top