Aquesta idea neix amb l’objectiu d’enfortir bidireccionalment les oportunitats de negoci tant per a les empreses col·laboradores com per les associades a ATA. Vals descompte per a associats i clients, preus especials, etc. Aquest servei està en contínua expansió, i fins al moment s’han signat multitud de convenis de col·laboració amb empreses i entitats de diversos sectors.

A més de tots aquests serveis, els associats estan permanentment informats de tots els temes i innovacions que fan referència al sector mitjançant circulars informatives periòdiques. Paral·lelament s’elabora la memòria anual i el recull de premsa de l’Associació, on queden recollits tots aspectes destacats ocorreguts durant l’any. Aquestes memòries es fan arribar als associats durant la celebració de l’Assemblea anual ordinària.

Des de l'Associació Turística d'Apartaments de la Costa Brava i Pirineu de Girona t'oferim les millors ofertes per a gaudir de les teves vacances a CONVENIS AMB EMPRESES EXTERNES, .

A continuació, podràs trobar tant cases amb piscina privada a CONVENIS AMB EMPRESES EXTERNES com apartaments de vacances a CONVENIS AMB EMPRESES EXTERNES a preus imbatibles. Reserva ara les teves vacances d'una manera totalment segura i econòmica a través de la nostra associació.

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Crèdits - Avís legal
© Associació Turística d'Apartaments 2017
Back To Top