Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura és el terme més extens del Baix Empordà. Entre els tres pobles que donen nom al municipi, tens propostes per omplir tants dies com vulguis.
A Cruïlles, t’hi espera el monestir benedictí de Sant Miquel i dues torres que destaquen sobre el perfil del poble: la torre romànica de l’antic castell i el campanar de Santa Eulàlia. A Monells, aparca el cotxe i passeja pels carrers que et portaran a la plaça porxada de Jaume I. A Sant Sadurní de l’Heura, no et perdis l’església de Sant Genís i l’ermita de Sant Joan de Salelles. I si encara et sobra temps, cap a la muntanya. Des d’aquí tens via lliure cap al puig d’Arques (535 m), el punt més alt de les Gavarres. Puges?

Des de l'Associació Turística d'Apartaments de la Costa Brava i Pirineu de Girona t'oferim les millors ofertes per a gaudir de les teves vacances a Sant Sadurní de l'Heura, .

A continuació, podràs trobar tant cases amb piscina privada a Sant Sadurní de l'Heura com apartaments de vacances a Sant Sadurní de l'Heura a preus imbatibles. Reserva ara les teves vacances d'una manera totalment segura i econòmica a través de la nostra associació.

Socis a Sant Sadurní de l'Heura

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Back To Top