Tot i que el municipi de Santa Cristina d’Aro és d’interior, diuen que les seves petites i paradisíaques cales amagades entre penya-segats són les que van inspirar el nom de Costa Brava. No te les perdràs, oi? 

Però tampoc deixis de banda els tresors que et guarda la vall d’Aro, a tocar de les Gavarres: l’església de Santa Maria de Bell-lloc i la de Sant Martí de Romanyà, el monestir cistercenc de Santa Maria de Solius, la petita capella paleocristina de Santa Cristina d’Aro, el dolmen de la Cova d’en Daina, el menhir ajagut o un glop a la Font Picant. Has pres nota de tot?

Des de l'Associació Turística d'Apartaments de la Costa Brava i Pirineu de Girona t'oferim les millors ofertes per a gaudir de les teves vacances a Santa Cristina d'Aro, Costa Brava.

A continuació, podràs trobar tant cases amb piscina privada a Santa Cristina d'Aro com apartaments de vacances a Santa Cristina d'Aro a preus imbatibles. Reserva ara les teves vacances d'una manera totalment segura i econòmica a través de la nostra associació.

Apartaments i cases de vacances a Santa Cristina d'Aro

Socis a Santa Cristina d'Aro

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Back To Top