Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 - -
- - - - - - -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 - - - -
- 7 8 - - - -
- - 15 16 17 - -
- - - - - - -
- - - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 - - - - -
8 9 10 11 12 13 14
15 16 - - - - 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Descripció

Aquest és l'apartament de vacances modern a Girona que busques. Bell i ampli. Tot és nou i d'alta qualitat, i no et faltarà res per passar una estada meravellosa en aquesta preciosa ciutat.

És un apartament de vacances modern i molt espaiós a Girona amb totes les comoditats, com ara aire condicionat, cuina totalment equipada, internet d'alta velocitat i dos banys. Té un gran dormitori principal amb bany propi amb dutxa i lavabo i un segon dormitori molt acollidor i perfectament moblat. És una mena de loft amb un llit doble a l'altell i un sofà llit a la part baixa. Al saló hi ha una cuina moderna i l'entrada al segon bany amb dutxa i lavabo, on també hi trobaràs la rentadora / assecadora. El saló és espaiós amb una sala d'estar, Smart TV i una taula de menjador amb 6 cadires ben còmodes. El saló és lluminós i té dues sortides amb accés a un petit balcó.

L'apartament modern es troba a la primera planta d'un preciós edifici del carrer de la Cort Reial. Hi ha una entrada espaiosa, per poder transportar les bicis a l'apartament sense problemes, i després una escala fins a l'apartament, sense ascensor. L'entrada es comparteix amb altres residents, però quan ets a l'apartament, aquest és només per a tu. Aquest modern apartament de vacances a Girona és la teva llar. Si prefereixes un edifici amb ascensor, pots donar una ullada al nostre apartament de vacances de 2 habitacions a Girona, molt a prop.

Tenim la nostra oficina molt a prop, al carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo) on ens pots consultar totes les teves preguntes. Estem encantats de donar-te la benvinguda al nostre modern apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada a Girona. Fes-nos-ho saber si tens requisits especials i, per a qualsevol dubte, et pots posar en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-te.
Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reserva de taxi, impressió de documents, etc. També ens pots preguntar sobre altres opcions d'apartaments, com ara el nostre apartament de vacances de luxe a Girona.

Aquest apartament de vacances modern a Girona està situat al cor del Barri Vell, que està parcialment tancat al trànsit i no s'hi pot aparcar. El cotxe només pots entrar-lo tres vegades per trimestre, per tant, fes servir aquestes tres vegades amb cura. Tot i que no pots aparcar, et pots aturar per descarregar l'equipatge davant de la nostra oficina. L'apartament es troba a la segona planta i té una escala àmplia, ideal per pujar bicicletes sense problemes y equipatge gran. Tanmateix, com en molts dels edificis històrics del casc antic, no hi ha ascensor.


Bonic apartament, acabat de renovar, al centre històric. Tot l'equipament és nou i d'alta qualitat. Tot ha estat pensat perquè gaudeixis d'una magnífica estada a la ciutat. Espaiós i amb tots els luxes moderns, aire acondicionat, cuina totalment equipada, internet i dos banys. Hi ha una habitació de matrimoni, amb el seu propi bany amb dutxa i lavabo, i una segona habitació molt càlida i ben decorada. És com un loft amb un llit doble a l'altell i un sofà-llit a la part de baix. El menjador està connectat amb la cuina, un segon bany amb lavabo i dutxa i un petit balcó. Des d'aquí pots veure els carrers de la ciutat. També disposa de rentadora / assecadora. El menjador és ample i lluminós. Té un sofà, un Smart TV i una taula de menjador amb 6 còmodes cadires.



L'apartament es troba al segon pis d'un bonic apartament al carrer de la Cort Reial. Hi ha una espaiosa entrada amb escales, sense ascensor. L'entrada és compartida amb altres residents, però un cop estiguis instal·lat a l'apartament, et sentiràs com a casa!



La nostra oficina està al centre del barri vell, a 2 minuts caminant de l'apartament. Estem al carrer Cort Reial, 13 (Bravissimo), estarem encantats de respondre a les teves preguntes. Ens complau tenir-te com a hoste i esperem que gaudeixis de la teva estada. Si us plau, comunica'ns si tens alguna necessitat especial o dubtes. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi o imprimir documents.


L'apartament està situat al centre del barri vell, on l'accés amb cotxe està restringit i no s'hi pot aparcar. És important que tinguis en compte que només pots entrar a aquesta zona 3 cops per trimestre. Per exemple per fer el check-in i el check-out. Tot i que no puguis aparcar-hi, pots para a descarregar l'equipatge davant de la nostra oficina. L'apartament es troba en un segon pis d'un edifici històric sense ascensor. El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional: - De les 21:00 a les 23:00 són 20€. - De les 23:00 a la 00:00 són 40€. Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades. Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte l'import de la taxa turística. Aquest és un impost que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona i nit (majors de 16 anys), durant un màxim de 7 nits.

Des de Cort Reial és ideal per explorar Girona i els seus encants, ja que només és a 3 minuts a peu de la catedral de Santa Maria i del barri jueu. Es troba just al mig del centre històric, just darrere de la Rambla i a 2 minuts de les cases d'Onyar. El Centre Antic és conegut per tenir una gran varietat de restaurants i petites botigues. És molt recomanable per a aquells que vulguin estar en un lloc còmode i únic i explorar aquesta ciutat, caminant des del teu apartament.



Girona té el seu propi aeroport. Està a només 20 minuts en taxi (uns 30 €) o a 30 minuts en autobús (uns 3 €). L'autobús para a l'estació de tren de Girona, a uns 10 minuts del barri vell. Hi ha connexió de tren d'alta velocitat amb Barcelona. Amb aquest estaràs enmig d'aquesta altra gran ciutat de Catalunya en uns 35 minuts. En tren també pots anar a Figueres per visitar el famós museu Dalí. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d'aparcament. El barri vell (on es troba l'apartament) té un accés limitat al trànsit i no es pot aparcar al carrer. No obstant això, pots parar davant de la nostra oficina uns minuts perquè descarregar l'equipatge. Però després cal aparcar a un altre lloc. Hi ha diferents opcions d'aparcament a prop dels apartaments. Hi ha un garatge de pagament a prop: Aparcament Saba Santa Caterina. És a 5 minuts a peu. Ofereixen un tiquet de diversos dies. Si estàs interessat, podem organitzar-ho per tu. També hi ha aparcament gratuït a la Copa (a 10 minuts caminant).


Ampli apartament acabat de reformar, al centre històric de Girona. Tot l'equipament és nou i d'alta qualitat per tal que gaudeixis d'una magnífica estada a la ciutat.

Espaiós i amb tots els luxes moderns, aire acondicionat, cuina totalment equipada, internet i dos banys. Hi ha una habitació de matrimoni, amb el seu propi bany amb dutxa i lavabo, i una segona habitació molt càlida i ben decorada. Aquesta segona habitació disposa d'un un sofà-llit a la part de baix i d'un llit doble a l'altell. Hi ha un únic espai cuina-menjador, un segon bany amb lavabo i dutxa i un petit balcó. Des d'aquí pots veure els carrers de la ciutat. També disposa de rentadora / assecadora. El menjador és ample i lluminós. Té un sofà, un Smart TV i una taula de menjador amb 6 cadires.

L'apartament es troba a la segona planta però, com en molts dels edificis històrics del nucli antic, no hi ha ascensor.




L'apartament està situat al centre del barri vell, on l'accés amb cotxe està restringit i no s'hi pot aparcar. És important que tinguis en compte que només pots entrar a aquesta zona 3 cops per trimestre. Per exemple per fer el check-in i el check-out. Tot i que no puguis aparcar-hi, pots para a descarregar l'equipatge davant de la nostra oficina. L'apartament es troba en un segon pis d'un edifici històric sense ascensor.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional:
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: Aquest és un impost que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona i nit (majors de 16 anys), durrant un màxim de 7 nits. No està inclosa al preu.



Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.

Apartament de vacances encantador, espaiós i renovat amb 2 habitacions al centre històric de la ciutat. Sent-te com a casa. Reserva ara!

Ampli apartament acabat de reformar, al centre històric de Girona. Tot l'equipament és nou i d'alta qualitat per tal que gaudeixis d'una magnífica estada a la ciutat.

Espaiós i amb tots els luxes moderns, aire acondicionat, cuina totalment equipada, internet i dos banys. Hi ha una habitació de matrimoni, amb el seu propi bany amb dutxa i lavabo, i una segona habitació molt càlida i ben decorada. Aquesta segona habitació disposa d'un un sofà-llit a la part de baix i d'un llit doble a l'altell. Hi ha un únic espai cuina-menjador, un segon bany amb lavabo i dutxa i un petit balcó. Des d'aquí pots veure els carrers de la ciutat. També disposa de rentadora / assecadora. El menjador és ample i lluminós. Té un sofà, un Smart TV i una taula de menjador amb 6 cadires.

L'apartament es troba a la segona planta però, com en molts dels edificis històrics del nucli antic, no hi ha ascensor.




L'apartament està situat al centre del barri vell, on l'accés amb cotxe està restringit i no s'hi pot aparcar. És important que tinguis en compte que només pots entrar a aquesta zona 3 cops per trimestre. Per exemple per fer el check-in i el check-out. Tot i que no puguis aparcar-hi, pots para a descarregar l'equipatge davant de la nostra oficina. L'apartament es troba en un segon pis d'un edifici històric sense ascensor.

El check-in després de les 21:00 no és cap problema. Tanmateix, les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional:
- De les 21:00 a les 23:00 són 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 són 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment, en cas que el vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, t'esperarem.

Taxa turística: Aquest és un impost que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona i nit (majors de 16 anys), durrant un màxim de 7 nits. No està inclosa al preu.



Equipament

  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat -Aire condicionat
  • Balcó Balcó
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Torradora Torradora
  • Vaixella Vaixella
  • TV TV
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Senderisme Senderisme
  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • -Teatres -Teatres
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top