10 motius  per llogar un apartament turístic o una casa de vacances

1.SENTIR-SE COM A CASA

Un dels grans avantatges d’allotjar-se en un apartament turístic és que et permet sentir-te com  a casa i, per tant, molt còmode, ja que disposa d’habitacions per a tots, cuina equipada,  saló i bany.  Hi pots disposar d’un espai amb zones individuals i comunes per mantenir l’equilibri entre la convivència familiar i la intimitat.

2.RACIONALITZAR DESPESES

Cal tenir present que en un apartament turístic, si ho desitges, pots esmorzar, dinar i sopar . Això pot representar un estalvi molt important ja que es pot fer la compra al destí i preparar el menjar a l’apartament. En el cas de que no es vulgui cuinar, també hi ha habitatges d’ús turístic que disposen de serveis de restauració .

3. LLIBERTAT D’HORARIS

Moltes famílies es decanten per l’apartament com allotjament turístic perquè disposen de llibertat total per aixecar-se , per anar-se’n a dormir, o per dinar i sopar a l’hora  que vulguin.  No cal estar pendent d’horaris ni del servei de neteja.

4. MÉS ESPAI

L’apartament turístic et permet gaudir de més espai  durant les teves vacances i d’aquesta manera disposar, si ho desitges, de més intimitat o de tenir una estona de desconnexió en solitari. També et permet acollir amics o familiars durant el dia.


(Imatge: Cliper by Hotel San Jorge)

5. UNA EXPERIÈNCIA AUTÈNTICA

Viure durant uns dies  o setmanes en un apartament turístic o en una casa de vacances situada en un barri o un poble fa que puguis anar a comprar al mercat local productes de KM0 o prendre un cafè a la granja de la cantonada . Convius amb els veïns i això et permet apropar-te a la realitat social i cultural del destí i fa que et puguis sentir menys turista i més viatger.

6. VACANCES INTERGENERACIONALS

Llogar un apartament turístic et permet passar unes vacances intergeneracionals on els avis, pares i fills poden participar d’un mateix viatge i gaudir en ell d’un mateix destí segons els diferents gustos i interessos.

7. VIATJAR AMB MASCOTES

En el cas que hagis de viatjar amb el teu gos o amb el teu gat són molts els apartaments que es poden llogar i que permeten l’estància d’animals.

8. APARTAMENTS ADAPTATS

La filosofia del sector és que tothom pugui gaudir d’unes vacances;  per això cada vegada són més els establiments adaptats per a persones amb mobilitat reduïda  o d’edat avançada.

9. VIATJAR AMB NADONS

En cas de viatjar amb un nadó, l’apartament turístic és la millor opció  perquè els més petits puguin seguir les seves rutines pel que fa al son o l’alimentació.

10. APARCAR SENSE PROBLEMES

Molts apartaments  turístics i cases de vacances disposen del seu propi garatge o plaça de pàrquing associada i això fa  que no s’hagi de perdre temps buscant aparcament a la zona. 


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top