ACCIÓ PROMOCIONAL A DIAGONAL MAR – BARCELONA

Els objectius principals d’aquesta acció són desenvolupar noves eines de promoció i incentivar el consum entre els catalans de l’oferta turística de Catalunya.

Aquesta acció promocional està basada en la descoberta de Catalunya a través d’una nova aplicació (app) de Realitat Augmentada (RA).

Els visitants que s’han acostat al centre comercial Diagonal Mar han pogut viure en 2D i 3D diferents experiències turístiques arreu del territori català gràcies a la nova aplicació Catalunya, the real experience.

Aquesta aplicació, disponible per a tablets i smartphones, dóna l’oportunitat al visitant de “travessar” portes i finestres virtuals per experimentar en RA propostes turístiques de Costa Daurada-Terres de l’Ebre; Costa Brava Girona-Pirineus; Barcelona-Costa Barcelona-Catalunya Central i Terres de Lleida-Pirineus-Val d’Aran.

En aquesta ocasió l’ATA també hi hem estat present, tal com ja hi varem ésser l’any passat, quan amb aquesta acció promocional varen passar per l’estand de l’ACT més de 650.000 persones.

 


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top