L’ATA col·labora amb Creu Roja Joventut en la recollida de joguines i hi destina el 0,7% del seu pressupost anualEn la campanya també hi participen, recollint joguines a les seves instal·lacions, els associats a ATA: Immo Cala Marquesa, de Begur i Calella de Palafrugell; k3homes, de L’Escala;  Immobiliaria Comangau, de Begur , Ceigrup Torrent, que té oficines a Torroella de Montgrí, Pals i l’Estartit; i Vacances Costa Brava, de l’Escala.

L’ATA especifica que les joguines han de ser noves, no bèl·liques; i, en el cas de les joguines sexistes, explica que es repartiran tant a nens com a nenes. A més, han de ser sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Segons l’Associació, les joguines no han d'estar embolicades amb paper de regal ja que Creu Roja Joventut les revisarà abans d'entregar-les als infants.

L’objectiu de la campanya de Creu Roja Joventut és arribar  a 3.000 infants a les comarques gironines.

És la 27 campanya de recollida de joguines que porta a terme l’entitat amb la voluntat de que tots els infants de les comarques gironines tinguin una joguina nova . Una de les principals característiques de  la iniciativa és que es realitza de manera simultània a tot el territori català amb el lema “Els seus drets en Joc”.

La campanya té l’objectiu de garantir, un any més, el dret dels infants al joc i també es pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància, i amb la voluntat de donar visibilitat, reivindicar i garantir els drets i deures de la infància. La campanya també pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i  el valor educatiu del joc, ja que s’emmarca en el projecte “Joguina Educativa”, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any.


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top