Les opinions dels que s’han allotjat abans que vosaltres són essencials, però alerta!

- Perquè tothom l’interessa saber quines característiques té l’apartament o casa que volem llogar. Disposar d’informació prèvia de l’apartament, com per exemple si hi ha opció de wifi, climatització o equipament, o bé tenir dades de l’entorn, com zones d’oci properes, la distància al mar (potser que no sigui el mateix estar a 100 metres del mar que de la platja), etc. En definitiva, que els comentaris dels anteriors hostes diuen molt de l’habitatge. Us ajuden a escollir el que s’adapta més a les vostres necessitats.

- Perquè tingui un comentari positiu o negatiu no vol dir que sigui fiable. Us heu de guiar per aquell habitatge que tingui més comentaris i que us ajudin a escollir i comparar amb els altres. Però alerta dels comentaris que veieu sospitosos o que distorsionen la realitat.
- Sovint fieu-vos més dels comentaris del amfitrió responent a altres comentaris que un comentari d’un client. Les persones poden crear perfils falsos per tal de desprestigiar un allotjament, però el perfil del amfitrió no pot ser fals.

En resum, els comentaris representen un pes essencial en la qualitat d’una allotjament, però no només heu de valorar les opinions, també heu de valorar les característiques, la ubicació, el que escriu l’amfitrió sobre la casa, les fotografies, etc. Heu de valorar el conjunt de les opinions, que finalment us faran decidir per la millor opció!


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top