QUÈ FEM

A l’ATA tenim per objectius potenciar el desenvolupament del sector apartamentista gironí i aprofundir en els aspectes següents:

1. Protecció i defensa dels interessos dels nostres associats.
2. Ús i comercialització on-line i of-line.
3. Tenir presència institucional: representació dels associats en les principals organitzacions d’àmbit comarcal, provincial, nacional i estatal.
4. Cohesió del sector.
5. Accions de millora de legalització.
6. Potenciació de la implantació de sistemes de qualitat en el nostre sector, com la categorització.
7. Establiment de vies de diàleg i cooperació amb les administracions públiques sobre aquelles qüestions relacionades amb les nostres empreses.
8. Creació de sinèrgies entre els associats.
9. Promoció del producte dels nostres associats mitjançant la pàgina web, de l’edició de fulletó corporatiu,; presència en fires i workshops de turisme nacionals i internacionals, i en organismes oficials de promoció com Oficines municipals de turisme i Centres de promoció turística de Catalunya en els Mercats emissors.

A fi d’aconseguir una òptima gestió de l’ATA, s’ha establert una estructura de govern integrada per òrgans diferenciats:

L’Assemblea General formada per tots els membres associats a ATA que es reuneix en assemblea un cop l’any. Les seves tasques són, entre d’altres: escollir la Junta Directiva que gestionarà l’Associació per un període de quatre anys prorrogables, aprovar pressupostos, debatre les línies estratègiques d’actuació i les accions concretes proposades per la Junta per a l’any següent.


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top