QUI EN FORMA PART

En formen part empreses i propietaris, oferint la major oferta legalitzada d’apartaments i vil.les de la província: un conjunt de més de 11.000 unitats d‘apartaments i vil.les de lloguer turístic, distribuïts per tota la Costa Brava, Interior i Pirineu de Girona.

La nostra Associació està integrada per intermediaris i propietaris d’Habitatges d’Ús Turístic (HUT) i/o de blocs d’Apartaments Turístics (AT). Els nostres associats compten amb el decidit suport del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, i de Turisme de Catalunya, com a oferta legalitzada d’apartaments i vil.les de lloguer turístic a la Costa Brava, interior i a Pirineu de Girona.
Totes ells treballen dia a dia per oferir els millors serveis als seus clients, sempre sota els criteris de la qualitat i la sostenibilitat.

Les accions a dur a terme, així com l’establiment de noves estratègies d’actuació, estan sota la direcció de la Junta Directiva, formada per un equip de professionals de dilatada experiència en el sector, amb diferents comissions de treball, es reuneix mensualment amb la funció de dirigir l’ATA.
A continuació es detalla la relació dels membres de l’actual Junta Directiva i les seves funcions:

 

    

President     Lluís Parera 
Secretari    Montserrat Valverde   
Vicepresident
    Antoni García 
Vicepresidenta     Esther Torrent 
Tresorer     Margarita Martí  
Vocals    Salvador Fuentes 

Conjuntament i amb un objectiu comú, el personal laboral d ’ATA desenvolupa les accions i dóna servei d’atenció a l’Associat.

 


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Back To Top