QUI SOM

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava - Pirineu de Girona (ATA), som l’Associació que representem aquest sector en el territori gironí. Vam néixer el 8 de juny de 1993, i ens vam constituir jurídicament com a associació totalment privada i sense ànim de lucre.

L’any 2006, i amb la voluntat d’agrupar i donar servei a les diferents empreses que constitueixen aquest sector arreu de tot el territori català, l’ATA, conjuntament amb l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur) i l’Associació d’Apartaments Turístics de Tarragona (AT),  vam acordar constituir la que seria l’única entitat federativa representativa del sector d’apartaments turístics a Catalunya.
D’aquesta manera va néixer la Federació Catalana d’Apartaments Turístics.

L’any 2013, i amb la necessitat d’articular el sector entorn a uns objectius comuns donant veu i vot a Associacions espanyoles i servint d’interlocutor davant les administracions i altres administracions públiques i privades, es va crear FEVITUR, la Federació espanyola, que a dia d’avui agrupa a 13 Associacions espanyoles i representa a uns 125.000 apartaments.


Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Back To Top