En el marc del nostre territori trobaràs ciutats amb gran encant i bellesa, amb una àmplia oferta cultural que et fascinarà i t’atraparà, ciutats que no podràs deixar de visitar. Girona, Figueres han esdevingut pel turisme cultural un claríssim reclam.

Tant si prepares una escapada de cap de setmana com unes vacances curtes, reserva en algun dels nostres allotjaments turístics, que et permetran endinsar-te en el temps passejant pel Barri Vellde Girona mentre descobreixes espais únics com la seva catedral, el seu barri jueu, els Banys Àrabs, Sant Pere de Galligants, o deixa’t perdre pels nostres poblets de l’Empordà, t’enamoraràs..

A quatre passes, visita imprescindible a la ciutat de Figueres, que compta amb un potent element cultural difícil d’oblidar, el Teatre Museu Dalí i entra en el món surrealista del reconegut geni empordanès, Salvador Dalí.

Deixa’t seduir per la generosa oferta gastronòmica del territori on es combina la tècnica i el producte de qualitat, o endinsa’t en algun dels petits comerços de tota la vida repartits per les dues ciutat que encara mantenen el caràcter de poble.

 

Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top