Tots els nuclis que formen part de Palafrugell tenen el seu encant, però quan visitis Calella de Palafrugell descobriràs que sona la mar de bé.
Lloguer vacances Calella de Palafrugell

Sonen les onades del Mediterrani, en aquesta vila que ha sabut conservar l'esperit mariner com cap altra. A les platges i les cales –autèntics paradisos amagats de tot– sona el silenci, la calma i la tranquil·litat. I també sona la música a les nits d'estiu amb la tradicional Cantada d'Havaneres i el prestigiós Festival de Cap Roig, dues cites que en aquest escenari de gran bellesa esdevé una experiència imprescindible.

Des de l'Associació Turística d'Apartaments de la Costa Brava i Pirineu de Girona t'oferim les millors ofertes per a gaudir de les teves vacances a Calella de Palafrugell, .

A continuació, podràs trobar tant cases amb piscina privada a Calella de Palafrugell com apartaments de vacances a Calella de Palafrugell a preus imbatibles. Reserva ara les teves vacances d'una manera totalment segura i econòmica a través de la nostra associació.

Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Back To Top