Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.costabravaway.com

0034 652580888

info@costabravaway.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 -
- -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
- - - - 10 11 12
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - 31
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2
3 4 5 6 7 8 -
- - - - - - -
- - - - - - 23
24 25 26 27 28 - -
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - -

Descripció



La Villa Bitta és una encantadora casa de dues plantes que pot allotjar fins a 6 persones i ofereix impressionants vistes al mar, així com vistes espectaculars a les muntanyes de Gavarres que envolten la ciutat de Calonge.

A la planta d'entrada, trobaràs una acollidora habitació doble amb una distribució espaiosa, completament amb aire condicionat per garantir el seu confort durant la seva estada. L'habitació està moblada amb un llit de luxe de 1,80x2,00 metres, perfecte per a una nit de repòs.

A l'habitació doble contigua hi ha una habitació amb llits individuals, cadascun amb una mida de 0,80x1,80 metres. Per a la teva comoditat, un ventilador de sostre proporciona una brisa suau. Un bany equipat amb banyera i dutxa completa aquesta planta.

Baixi a la planta baixa per descobrir el dormitori principal, un espai ampli que ofereix prou espai per relaxar-se. Aquesta habitació disposa d'aire condicionat i un llit de mida king impressionant de 2,20x2,00 metres. El bany privat està equipat amb dutxa i doble lavabo, afegint una mica de luxe a la seva estada.

La planta baixa també alberga una cuina generosament dimensionada, totalment equipada amb comoditats modernes com una màquina Nespresso, un forn extra gran i plaques d'inducció. Reuni-vos al voltant de la taula de la cuina per a un àpat informal o surt al jardí per a sopar a l'aire lliure.

Contigu a la cuina, trobaràs una còmoda sala d'estar i menjador, complet amb una taula i cadires per a sis persones. Relaxa't als sofàs mentre gaudeix de l'entreteniment a la televisió intel·ligent, o simplement gaudeix de les vistes panoràmiques a través de les finestres. Internet d'alta velocitat per fibra garanteix que estiguis connectat durant la teva estada.

Surt a la zona de la piscina i gaudeix de la llum del sol mediterrani en una de les sis tumbones que envolten la piscina de 8x4 metres. Encen la barbacoa per a un deliciós festí a l'aire lliure o sopa sota el porxo cobert a la taula per a sis persones, envoltat de plantes autòctones exuberants al jardí.

Per a més comoditat, la Villa Bitta ofereix aparcament privat per a dos cotxes. Les mascotes petites i mitjanes són benvingudes sota petició, garantint que tota la família pugui gaudir d'una escapada memorable.

Mascotes benvingudes.

Bressol i trona gratuïts sota petició.

La roba de llit i les tovalloles (2 per persona, tovallola de bany i de dutxa) estan incloses en el preu.

Grups de joves menors de 25 anys i festes no estan permesos en aquesta casa. Famílies i parelles que busquen unes vacances tranquil·les i relaxants són més que benvingudes.
La taxa turística no està inclosa en el preu.


Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top