Filtrar per:
Reserva online

Tens més preguntes? Contacta’ns!

www.bravissimo-girona.com

+34 872 220 440

hello@bravissimo-girona.com

abril 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 - 17 18 - - -
- - - - - - 28
29 -
maig 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- - - - -
- 7 - - - - 12
13 14 15 16 - - -
- - - - 24 - -
- - - - -
juny 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
- -
- - - - - 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
juliol 2024
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 - -
- - - - - - -
- - - - - 27 28
29 30 31

Descripció

Aquest allotjament de vacances a Girona ciutat es troba en el centre, al costat del mercat local Mercat del Lleó, en la zona on comença el Barri Vell. Està prop de plaça Catalunya, té tres habitacions, una doble i dos individuals, amb dos banys complets i una cuina lluminosa amb vista al riu Onyar i amb un ampli menjador i sala d'estar. Totalment equipat amb aire condicionat centralitzat, rentavaixella, rentadora i tot el necessari per a sentir-se com a casa. Amb una decoració actual i molt càlida.

És un apartament molt ben dissenyat, amb un passadís que separa la zona de dia i la zona de nit. A un costat hi ha tres dormitoris, un doble i dos individuals, amb una capacitat total per a 4 persones. Hi ha dos banys complets. A l'altre costat, està la cuina totalment equipada i el saló, un sofà gran, televisió i wifi, tot il·luminat per un gran finestral amb vista al riu Onyar. Es troba en el primer pis d'un edifici completament renovat recentment. També podeu donar un cop d'ull al nostre estudi de lloguer a Gironasi us ve de gust estar més prop del barri antic.

Aquest allotjament de vacances a Girona ciutat es troba en el primer pis d'un edifici de cinc pisos amb ascensor. Es troba en la millor zona de Girona tant per a un visitant com per a qui vulgui viure a Girona. L'apartament està molt prop del centre històric i de la part més moderna de la ciutat amb els seus grans i petits comerços, el mercat local, grans supermercats i tot el que puguis necessitar. Així que tens el millor de tots dos mons a només un parell de passos de distància

Tenim la nostra oficina en carrer de la Cort Reial 13 (Bravissimo), a 10 minuts a peu, on pots trobar-nos per a totes les teves consultes i on també pots trobar el nostre apartament de vacances nou de Girona. Estem encantats de rebre't al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada a Girona. Fes-nos saber si tens requisits especials, i si tens alguna pregunta, contacta amb nosaltres, estarem encantats de respondre les teves preguntes.

L'allotjament de vacances a Girona ciutat està situat en una de les millors zones de la ciutat, però no està permès aparcar al carrer. Pots parar per a descarregar el teu equipatge ràpidament, però hauràs d'aparcar en un altre lloc. Per a aparcar, et recomanem el pàrquing privat cobert de pagament Santa Caterina de Saba, a només 5 minuts caminant de l'apartament i el qual, si estàs interessat, podem gestionar-ho nosaltres durant la teva estada perquè així no t'hagis de preocupar de res!

És un apartament ideal per a gaudir dels característics edificis i carrers i conèixer el dia a dia dels veïns. A més, de ser la base perfecta per a explorar la zona antiga de Girona.


Es un apartament nou, al centre de la ciutat al costat del Mercat del Lleó i al començament del barri vell, és la zona que divideix la part més moderna de la ciutat i el barri vell, al costat de plaça Catalunya, té tres habitacions una doble i dues individuals amb dos banys complerts i una cuina menjador molt lluminosa que dona al riu Onyar amb un espai amb un ampli sofà. Totalment equipat amb rentadora, rentavaixelles, aire acondicionat i tot el necessari per estar com a casa. Amb una decoració molt moderna i d'una gran calidesa. És un apartament molt ben distribuit per un passadís, que divideix la zona de dia i la zona de nit. Té dos banys complerts i les habitacions, son una doble i dues individuals. La zona de día, menjador, sala d'estar i cuina es molt clara, amb sol els matins i amb vistes al riu Onyar. Esta totalment equipat perquè et trobis com a casa, cuina amb tot el necessari, rentadora, rentavaixelles, secador, planxa, una gran televisió i wifi al saló-menjador, amb aire acondicionat i calefecció, amb un finestral que dona al riu i fa que l'apartament sigui molt clar i lluminós. Es tracta d'una primera planta amb ascensor d'un edifici nou al costat del riu Onyar, al centre de Girona.


L'apartament és un primer pis en un edifici de cinc plantes amb ascensor completament nou i reformat, guardant l'estètica propia de les cases del riu Onyar. Situat en una de les millors zones de Girona tant pel visitant com pels locals. L'entorn del apartament és el centre històric per una banda, a 200m del apartament i la part més comercial i moderna de Girona. A dos pases del mercat local, dos grans supermercats, farmacies, botigues amb totes les marques més importants, en definitiva podràs recòrrer Girona a peu i tornar a casa teva en qualsevol moment a descansar, perquè está a dos pases de tot.


Tenim la nostra oficina al centre del barri vell, a 10 minuts caminant de l'apartament. Ens trobem al carrer Cort Reial, 13 (Bravissimo), on estarem per respondre a qualsevol pregunta. Ens complau tenir-te al nostre apartament i esperem que gaudeixis de la teva estada aquí. Si us plau, fes-nos saber si tens alguna necessitat especial, si tens alguna pregunta, posa't en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre tots els teus dubtes. Per exemple: lloguer de bicicletes, restaurants, llocs per visitar, reservar un taxi, imprimir documents.


L'apartament està al centre de la ciutat i no es possible aparcar davant l'apartament, sí es pot parar un moment per deixar equipatge, té una zona blava al mateix carrer i dos parkings aprop. El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional. - De les 21:00 a les 23:00 son 20€. - De les 23:00 a la 00:00 son 40€. Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades. Evidentment en cas que el teu vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, nosaltres t'esperarem. Taxa turística: quan fem el check-in, la teva reserva es paga mitjançant Airbnb, excepte la taxa turística. La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits.

L'apartament está situat, sense por d'equivocar-nos en la millor zona de la ciutat ja que está al mitg de les dues cares de la ciutat, a pocs metres es troba el barri vell, el pont de pedra, la Rambla i cap el call, per altre banda al costat mateix del apartament tenim el Mercat del Lleó, el típic mercat local amb la verdura, fruita, peix, carn... tot fresc i de la zona, a més de grans supermercats, bars i restaurants de menjar típic català i totes les botigues de les grans marques, així com les petites i especials botigues locals. És un apartament ideal per conéixer Girona pasejant i gaudir al mateix temps dels edificis més emblamàtics i els carrers del call, com veure i palpar la vida quotidiana dels gironins en la part més moderna, així com per venir a treballar o a gaudir dels esports com ciclisme, golf... ja que Girona té un entorn privilegiat, a pocs km de la ciutat.


Girona té el seu aeroport a només 20 minuts amb cotxe en taxi o podeu anar amb autobús per uns 3 € i us trigareu uns 30 minuts. Els autobusos s’aturaran a l’estació de tren que es troba a 10 minuts a peu de l’apartament. L’estació de tren té una connexió d’alta velocitat amb Barcelona. A uns 35 minuts, seràs al centre d’aquesta altra gran ciutat de Catalunya. Amb tren també pots anar a Figueres per visitar el famós i bell museu de Dalí. Si vens amb cotxe, cal tenir en compte les opcions d’aparcament, el barri històric (on es troba l’apartament) té un accés limitat al trànsit, de manera que no es pot aparcar al carrer. Tanmateix, pots parar i aparcar davant de l’apartament uns minuts per poder descarregar l’equipatge. Però després has d’aparcar el cotxe en un altre lloc. Hi ha diversos llocs per aparcar a prop dels apartaments. Hi ha un garatge de pagaments a prop de l'apartament que recomanem: Aparcament Saba Santa Caterina: plaça de l’Hospital, 17001, Girona. Es troba a 5-10 minuts a peu. Ofereixen un bitllet de diversos dies que ha de ser útil i econòmic. Si esteu interessats, t'ho podríem obtenir i entregar a l’arribada. També hi ha aparcament gratuït a la Copa, per exemple. És a dir que caminem de 15 a 20 minuts.


Apartament nou, al centre de la ciutat al costat del Mercat del Lleó i al començament del Barri Vell, és la zona que divideix la part més moderna de la ciutat i el barri vell, al costat de plaça Catalunya, té tres habitacions una doble i dues individuals amb dos banys complerts i una cuina menjador molt lluminosa que dona al Riu Onyar amb un espai amb un ampli sofà. Totalment equipat amb rentadora, rentavaixelles, aire acondicionat i tot el necessari per estar com a casa. Amb una decoració molt moderna i d'una gran calidesa.

És un apartament molt ben distribuit per un passadís, que divideix la zona de dia i la zona de nit. Té dos banys complerts i les habitacions, son una doble i dues individuals. La zona de dia, menjador, sala d'estar i cuina és molt clara, amb sol els matins i amb vistes al riu Onyar. Esta totalment equipat perquè et trobis com a casa, cuina amb tot el necessari, rentadora, rentavaixelles, secador, planxa, una gran televisió i wifi al saló-menjador, amb aire acondicionat i calefecció, amb un finestral que dona al riu i fa que l'apartament sigui molt clar i lluminós. Es tracta d'una primera planta amb ascensor d'un edifici nou al costat del riu Onyar, al centre de Girona.


L'apartament esta al centre de la ciutat i no es possible aparcar davant l'apartament, si et pots parar un moment per deixar equipatge, té una zona blava al mateix carrer i dos parkings aprop.

El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 son 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 son 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment en cas que el teu vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, nosaltres t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. La taxa turística no està inclosa al preu.



Quan facis la reserva, t'enviarem un enllaç a la teva pàgina personal de reserva Bravissimo, on hi trobaràs més informació en relació amb la teva estada.



Apartament nou, modern, espaios i molt lluminós amb 3 habitacions al costat del barri vell i amb vistes al riu. Reserva ara!

Apartament nou, al centre de la ciutat al costat del Mercat del Lleó i al començament del Barri Vell, és la zona que divideix la part més moderna de la ciutat i el barri vell, al costat de plaça Catalunya, té tres habitacions una doble i dues individuals amb dos banys complerts i una cuina menjador molt lluminosa que dona al Riu Onyar amb un espai amb un ampli sofà. Totalment equipat amb rentadora, rentavaixelles, aire acondicionat i tot el necessari per estar com a casa. Amb una decoració molt moderna i d'una gran calidesa.

És un apartament molt ben distribuit per un passadís, que divideix la zona de dia i la zona de nit. Té dos banys complerts i les habitacions, son una doble i dues individuals. La zona de dia, menjador, sala d'estar i cuina és molt clara, amb sol els matins i amb vistes al riu Onyar. Esta totalment equipat perquè et trobis com a casa, cuina amb tot el necessari, rentadora, rentavaixelles, secador, planxa, una gran televisió i wifi al saló-menjador, amb aire acondicionat i calefecció, amb un finestral que dona al riu i fa que l'apartament sigui molt clar i lluminós. Es tracta d'una primera planta amb ascensor d'un edifici nou al costat del riu Onyar, al centre de Girona.


L'apartament esta al centre de la ciutat i no es possible aparcar davant l'apartament, si et pots parar un moment per deixar equipatge, té una zona blava al mateix carrer i dos parkings aprop.

El check-in després de les 21:00, no és cap problema, tanmateix les nostres polítiques per les arribades després de les 21:00, comporten un cost addicional.
- De les 21:00 a les 23:00 son 20€.
- De les 23:00 a la 00:00 son 40€.
Després de les 00:00, en principi no acceptem arribades.
Evidentment en cas que el teu vol arribi amb retard i arribis més tard de les 00:00, nosaltres t'esperarem.

Taxa turística: La taxa turística és un impost local que estem obligats a cobrar i remetre al govern local. L’impost és de 1,10 euros per persona (16 anys o més) per nit, per un màxim de 7 nits. La taxa turística no està inclosa al preu.



Equipament

  • Ascensor Ascensor
  • Calefacció Calefacció
  • -Aire condicionat -Aire condicionat
  • Balcó Balcó
  • -Roba de llit -Roba de llit
  • Bressol Bressol
  • Dutxa Dutxa
  • -Tovalloles -Tovalloles
  • -Assecador de cap -Assecador de cap
  • Rentadora Rentadora
  • Planxa Planxa
  • Cuina Cuina
  • Forn Forn
  • Microones Microones
  • Nevera Nevera
  • Congelador Congelador
  • Rentavaixelles Rentavaixelles
  • Torradora Torradora
  • Vaixella Vaixella
  • TV TV
  • Recepció Recepció

Activitats i serveis en la zona

  • Rutes Rutes
  • -Rutes en bicicleta -Rutes en bicicleta
  • Enoturisme Enoturisme
  • -Ruta del romànic -Ruta del romànic
  • -Caçar bolets -Caçar bolets
  • -Cinemes -Cinemes
  • Esglesia Esglesia
Sobre els socis
Associats
Necessita ajuda?
ATA és membre de:
Amb el Suport de:
Crèdits
Avís legal - Politica de privacitat
Politica de cookies
© Associació Turística d'Apartaments 2019
Back To Top